Adana'daki Cinayet Davası - Son Dakika
Güncel

Adana'daki Cinayet Davası

Adana'da oğlunu döven kişilere tabancayla ateş etmek isterken kendini engellemeye çalışan gelinini kazayla öldürdüğü iddia edilen ve hakkında 90 yıl hapis cezası istenen Yalçın Acar ile birlikte 7 kişinin yargılanmasına başlandı.

27.05.2016 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da oğlunu döven kişilere tabancayla ateş etmek isterken kendini engellemeye çalışan gelinini kazayla öldürdüğü iddia edilen ve hakkında 90 yıl hapis cezası istenen Yalçın Acar ile birlikte 7 kişinin yargılanmasına başlandı.

Adana 23. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuksuz yargılanan Yalçın Acar, Tahir Karakuş, Murat Zengin, Yücel Yıldırım ile müşteki sanıklar Veysel Acar ve Gökhan Şimşek avukatları katıldı.

Müzisyenlik yapan Yalçın Acar, olay gecesi oğlu Veysel ile işten eve geldiklerinde sokakta Gökhan, Murat ve Yücel'in içki içtiklerini söyledi.

Bu yüzden oğlu ile 3 kişi arasında tartışma yaşandığını belirten Acar, "Ben de evdeki tabancamı aldım. Kavgaya ben de dahil oldum. O sırada yediğim darbe üzerine yere düştüm. Belimden düşen silahı alırken gelinim Burcu geldi. 'Baba dur yapma' diyerek silahı elimden almaya çalıştı. Silah çekiştirme sırasında ateş aldı. Gelinim yaralandı, hemen hastaneye götürdük" diyerek beraatını istedi.

Diğer sanıklardan Tahir Karakuş, olay sonrası kuzeni Eren Acar'ın elindeki silahı olayın büyümemesi için alıp sakladığını söyledi. Murat Zengin ise, tartışma sırasında Burcu Acar'ın gelip 'Bunları ayıralım' dediğini belirterek, O sırada Veysel Acar, Gökhan'ın elindeki bira şişesini alıp kafasına vurdu. Bu sırada silah patladı, ne şekilde patladığını görmedim" dedi.

Sanık Yücel Yıldırım ise, tartışma sırasında Yalçın Acar'ın yakasından tutup kendisini iteklediğini, silahın nasıl patladığını görmediğini söyledi. Müşteki sanık Gökhan Şimşek de, Veysel Acar'ın kafasına şişeyle vurduğunu ve daha sonra kaçtığını söyledi.

Babası ile birlikte müzisyenlik yapan müşteki sanıklardan Veysel Acar ise işten geldiklerinde sokakta küfürlü konuşan kişileri uyardığını ifade ederek, "Yücel Yıldırım babama diklenip benim de yakamdan tutmaları nedeniyle önlerinde bulunan bira şişesini alıp en yakınımdaki Gökhan'ın kafasına vurdum. Yücel ile Murat bana bıçak çekince babam silahını çıkarttı. Eşim Burcu durumu yanlış anlayıp babama engel olmak istedi. Karşılıklı silahı çekiştirirlerken silah patladı, eşim hayatını kaybetti" diyerek beraatını istedi.

Duruşma, sanık Eren Acar ile tanıklar Burak Yıldırım ve Yusuf Özcomart'ın mahkemeye gelmeleri için ertelendi.

Yeşilyuva Mahallesi Bakımyurdu Caddesi'nde 25 Şubat'ta meydana gelen olayda Yalçın Acar (47), elindeki tabancayı almak isteyen gelini Burcu Acar'ı (27) kazayla öldürmüş, mahkemece serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'daki Cinayet Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Milletvekili Ali Öztunç: Emekliler Açlık Ücretine Mahkum Ediliyor
    13:31 CHP Milletvekili Ali Öztunç: Emekliler Açlık Ücretine Mahkum Ediliyor

    CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, SGK'ya yapılan transferlerin artmasına rağmen emeklilerin açlık ücretine mahkum edildiğini belirtti. Öztunç, bu durumun AKP, saray düzeni ve Erdoğan'ın sorumluluğunda olduğunu ifade etti.

  • Dışişleri Bakanlığı: İsrail-İran Gerilimi Kalıcı Bir Çatışmaya Dönüşme Riski Taşıyor
    13:31 Dışişleri Bakanlığı: İsrail-İran Gerilimi Kalıcı Bir Çatışmaya Dönüşme Riski Taşıyor

    Dışişleri Bakanlığı, İsrail-İran arasındaki gerilimin son gelişmelerin ardından kalıcı bir çatışmaya dönüşme riski bulunduğunu belirterek, hadiselerin yakından takip edildiğini bildirdi. Uluslararası toplumun önceliği, Gazze'deki katliamın durdurulması ve Filistin devletinin kurularak bölgemizde kalıcı barışın sağlanması olmalıdır.

  • Ordu'da organize suç örgütüne operasyon: 2 tutuklama
    13:31 Ordu'da organize suç örgütüne operasyon: 2 tutuklama

    Ordu'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli, organize suç örgütü üyeliği ve 6136 SKM suçundan tutuklandı. Şüphelilere yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ile 8 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şüpheliler, hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı'nı ziyaret etti
    13:29 Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı'nı ziyaret etti

    Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti. Büyükkılıç, Kazakbaev ve beraberindeki heyeti başkanlık giriş kapısında karşıladı. Ziyarette, iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişimi ve kardeşlik hukuku vurgulandı. Büyükkılıç, Kırgızistan'ın Kayseri'nin gelişimi için gösterdiği çabaları takdir etti. Kazakbaev ise Büyükkılıç'ın yerel seçimlerdeki başarısını kutladı ve Türkiye ile Kırgızistan arasındaki ilişkilerin iyiye gittiğini belirtti.

  • Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Cihan Taşer ile bir araya geldi
    13:29 Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Cihan Taşer ile bir araya geldi

    Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Cihan Taşer ile bir araya geldi. Taşer, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından yeniden seçilen Başkan Ataç'a 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.

  • Didim'de Turizm Haftası Renkli Etkinliklerle Kutlandı
    13:29 Didim'de Turizm Haftası Renkli Etkinliklerle Kutlandı

    Didim'de Turizm Haftası, birbirinden renkli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler arasında bisiklet ve motosiklet korteji, dans gösterileri ve su sporları yer aldı. Programın açılış konuşmalarında turizmin önemi vurgulandı.

  • Akhisar'a Yeni Taziye Evi Yapılıyor
    13:29 Akhisar'a Yeni Taziye Evi Yapılıyor

    Akhisar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak yeni taziye evinde çalışmalar hızla devam ediyor. Çevre düzenlemesinin ardından yeni taziye evi hizmete başlayacak.

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    13:28 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda orta-şut organizasyonları üzerinde duruldu. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

  • Çayırova Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne konuk olacak
    13:26 Çayırova Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne konuk olacak

    Türkiye Basketbol Ligi'nde normal sezonun son hafta karşılaşmasında, Play-Off oynamayı garantileyen Çayırova Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi deplasmanına konuk olacak.


Advertisement