Adana'daki Cinayet Davası - Son Dakika
Güncel

Adana'daki Cinayet Davası

Adana\'daki Cinayet Davası

Adana'da evine temizliğe gittiği 70 yaşındaki kişiyi önce zehirleyip ardından da bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık, müebbet ve 5 yıl hapisle cezalandırıldı.

17.11.2016 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da evine temizliğe gittiği 70 yaşındaki kişiyi önce zehirleyip ardından da bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık, müebbet ve 5 yıl hapisle cezalandırıldı.

Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Selma Cingöz (40) ile avukatı katıldı.

Mahkeme heyetinin son savunmasını sorduğu Cingöz, kızı ve kendisinin geleceğinin kararmasından korktuğu için cinayeti işlediğini itiraf etti.

Cinayetin ardından olaya hırsızlık süsü vermek için salonun soba bacasındaki 6-7 bin avroyu aldığını belirten sanık, çok pişman olduğunu, cinayeti para için işlemediğini ileri sürdü.

Mahkeme heyeti, Cingöz'ü, "nitelikli kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum etti. Duruşmalardaki iyi hali nedeniyle cezası müebbet hapse indirilen sanık, maktulün evinden hırsızlık yaptığı için de 5 yıl hapisle cezalandırıldı.

Sanık Cingöz, duruşma çıkışında ağlayan kızı ve yakınlarına, "Üzülmeyin anneciğim, ben dimdik ayaktayım. Siz de dik olarak ayakta durun." diye konuştu.

Olay

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 12 Ekim 2015'te 70 yaşındaki Osman Efe'yi evinde bıçaklanarak öldürülmüş bulmuştu. Evde yapılan incelemede, üzerinde kan izleri olan kadın terliği ve sandalyede kanlı ayak izi, bacanın girişinde de kanlı el izi tespit etmişti.

Yakınlarından Efe'nin bacada 8 bin 500 avro sakladığı bilgisini alan ekipler, paranın söylenen yerde olmadığını belirlemişti. Eve düzenli temizliğe geldiği öğrenilen zanlı Selma Cingöz, babasının evinde yakalanmıştı.

Osman Efe'yi önce zehirleyip ardından da bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan evli ve 2 çocuk annesi Cingöz tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'daki Cinayet Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement