Adana'daki cinayet davasına devam edildi - Son Dakika
Güncel

Adana'daki cinayet davasına devam edildi

Adana'da tartıştığı eşini öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan emekli polis memuru hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle açılan davanın duruşması görüldü.

21.08.2019 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da tartıştığı eşini öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan emekli polis memuru hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle açılan davanın duruşması görüldü.

Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu Hasan Güngör ile tarafların avukatları katıldı.

Mahkeme başkanı, sanığın cezai ehliyetinin bulunup bulunmadığıyla ilgili raporun gelmediğini belirterek, sanığın müşahade altına alınması için İstanbul Adli Tıp Kurumunda hazır edilmesinin istendiğini belirtti.

Savcı da sanık Güngör'ün kaçma ihtimali bulunduğundan tutukluluk halinin devamına ve hakkında cezai ehliyeti bulunup bulunmadığı yönünde rapor aldırılmasını talep etti.

Sanık Güngör de önceki savunmalarını tekrarladığını söyledi.

Mahkeme heyeti, Güngör'ün tutukluluğunun devamına ve cezai ehliyeti bulunup bulunmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumunda hazır edilmesine karar verdi.

Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Çukurova ilçesi Belediyeevleri Mahallesi Zahit Akdağ Bulvarı'ndaki bir apartman dairesinde 31 Mayıs 2018'de eşi Nilay Güngör'ü (57) tabancayla öldürüp teslim olduktan sonra tutuklanan emekli polis memuru Hasan Güngör (56) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'daki cinayet davasına devam edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement