Adana'daki Kadın Cinayeti ve Yaralama Davası - Son Dakika
Yerel

Adana'daki Kadın Cinayeti ve Yaralama Davası

Adana'da, eski sevgilisini öldürdüğü gerekçesiyle müebbet, bir kişiyi yaraladığı iddiasıyla 20 yıla kadar hapsi istenen sanığın yargılanmasına devam edildi.

18.04.2013 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, eski sevgilisini öldürdüğü gerekçesiyle müebbet, bir kişiyi yaraladığı iddiasıyla 20 yıla kadar hapsi istenen sanığın yargılanmasına devam edildi.

Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, 16 Kasım 2011'de eski sevgilisi Halime Ceviz'i (30) bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen tutuklu sanık E.A. (48) ile tarafların avukatları hazır bulundu. Müştekiler Şaha Ergün, Tayfun İşkin ve Altan İşkin ise duruşmaya katılmadı.

Daha önceki savunmalarını tekrarlayan sanık E.A. tahliyesini isteyerek,

"Takdir mahkemenindir" dedi.

Tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteleyen mahkeme heyeti, duruşmaya gelmeyen tanıkların zorla getirilmesi yönünde karar verdi.

-Olay-

E.A'nın, merkez Seyhan ilçesinde, 16 Kasım 2011'de, eski sevgilisi Halime Ceviz'i, kendisini terk ettiği gerekçesiyle 11 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü, kadının birlikte yaşadığı Tayfun İşkin'i de ağır yaraladıktan sonra kaçtığı iddia edilmişti.

Gıyabında yargılanmaya başlanan sanık hakkında hazırlanan iddianamede

"kasten öldürme" suçundan müebbet, "kasten yaralama" suçundan ise 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmış, sanık bir süre sonra yakalanarak tutuklanmıştı. - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana'daki Kadın Cinayeti ve Yaralama Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement