Adana Damda Çıplak Erkek Bebek Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Adana Damda Çıplak Erkek Bebek Cesedi Bulundu

Adana Damda Çıplak Erkek Bebek Cesedi Bulundu

Damda çıplak erkek bebek cesedi bulundu Adana'da talaş doldurmak için evinin damına çıkan 28 yaşındaki Ceylan Bozkurt, yeni doğmuş çıplak bir erkek bebek cesedi buldu.

09.01.2015 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Damda çıplak erkek bebek cesedi bulundu

Adana'da talaş doldurmak için evinin damına çıkan 28 yaşındaki Ceylan Bozkurt, yeni doğmuş çıplak bir erkek bebek cesedi buldu. Şoka giren kadının yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Dağlıoğlu Mahallesi'nde oturan Ceylan Bozkurt, akşam saatlerinde soba kovasını talaş doldurmak için evinin damına çıktı. Bozkurt, talaş doldururken damda bir erkek bebeği gördü. Genç kadın, çıplak erkek bebeğinin ölü olduğunu anlayınca şoka girdi. Uzun süre kendine gelemeyen Bozkurt'u merak eden yakınları dama çıkıp bebeği görünce durumu polise bildirdi. Bozkurt yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışırken, olay yerine gelen polisin yaptığı incelemenin ardından bebeğin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bozkurt'un kayınbiraderi Mesut Bozkurt, "Ağabeyimin işten gelmesi yakındı, yengem talaş doldurmak için dama çıkıyor. Damda bebeği görüyor. Uzun süre aşağıya inmeyince, merak edip eşim yukarıya çıktı. Eşim yengemi şokta görünce polisi arayıp haber verdi. İki katlı olan bu evin üst katında ağabeyim ile yengem, aşağıda da ben, eşim, babam ve annemle birlikte kalıyoruz. Ağabeyimin de benim de çocuğumuz yok. Ailemizde de bildiğim kadarıyla hamile kimse yok" dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Damda Çıplak Erkek Bebek Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement