Adana'dan Bahçeli'ye Açık Destek - Son Dakika
Politika

Adana'dan Bahçeli'ye Açık Destek

Adana\'dan Bahçeli\'ye Açık Destek

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Adana teşkilatları olarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Genel Merkez Teşkilatı’nın sonuna kadar arkasındayız” dedi.

23.06.2016 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "Adana teşkilatları olarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ve Genel Merkez Teşkilatı'nın sonuna kadar arkasındayız" dedi.

Baş, yaptığı açıklamada, Milliyetçi Hareket Partisi olarak yaşadıkları sürecin gülüp oynayacakları bir durum olmadığını belirterek, "Ama 'öldük, bittik' türünden de değildir. 5 bin şehidine rağmen dimdik ayakta durmasını bilen bu teşkilat, günlük tartışmalarla sarsılacak bir kurum hiç değildir. Adana teşkilatları olarak, buna yürekten inanıyoruz" diye konuştu.

Baş, açıklamasında şunları kaydetti:

"Milliyetçi Hareket Partisi'nin dışında hiçbir kurum, hiçbir kişi teşkilatımıza rol biçemez, onun hak ve yetkilerini gasp edemez ve kullanamaz. Teşkilatımızın başı, Türk milliyetçilerinin lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'dir. Bir iki istisna kaideyi bozmaz. Adana teşkilatları olarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ve Genel Merkez Teşkilatı'nın sonuna kadar arkasındayız." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adana'dan Bahçeli'ye Açık Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement