Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik

TFF 1'inci Lig'in son haftasında deplasmanda Menemenspor'u 4-1 yenerek 26 yıl sonra adını Süper Lig'e yazdıran Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak maç sonu basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

09.05.2021 23:54  Güncelleme: 00:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1'inci Lig'in son haftasında deplasmanda Menemenspor'u 4-1 yenerek 26 yıl sonra adını Süper Lig'e yazdıran Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak maç sonu basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Hak ettikleri bir şampiyonluk yaşadıklarını vurgulayan Başkan Sancak, "Çok mücadele ettiler, zorluk çektik. Play-Off oynar mıyız diye düşündüğümüz dönemde birinciliğe geldik. Çok büyük başarı, Giresunspor'un 14, Samsunspor'un 10 puan gerisinden 10 haftalık süreçte liderliğe yükseldik. Çok büyük başarı, futbolcularımız ve teknik heyetimi tebrik ediyorum. Hepsinin alınlarından öpüyorum. Giresunspor'u da tebrik ediyorum. Onlar da iyi mücadele ettiler. Onlar da bugün kazanmış, Samsunspor'a ve Play-Off oynayacaklara başarılar diliyorum" dedi.

"SAMET HOCAYLA DEVAM EDECEĞİZ"Sancak, teknik direktör Samet Aybaba ile sezon başında anlaşmak istediklerini ancak bunun gerçeklemediğini belirterek, "Tecrübeli hoca, inanmıştık zaten, nasip böyleymiş. Belki sene başında gelse şampiyon olamazdık. Allah'ın takdiri böyleymiş" diye konuştu. Başkanlığa geldiği dönemde Play-Off'ta yenildiklerini, geçen sezon da şanssız bir şekilde elendiklerini kaydeden Sancak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu sene direkt olsun dedik. Bu da nasip oldu bize. Kimse bunu gölgelemeye kalkmasın. Bileğimizin hakkıyla, her maçı 4-0, 3-0, 2-0 alarak geldik. İlk 6'da olan Altay haricinde herkesi yendik. Artık bu takıma herkesin şapka çıkarması lazım. Herkes yoluna baksın. İnşallah Süper Lig'de kalıcı olmak istiyoruz. Gelecek planları da yapacağız, Samet hocayla devam edeceğiz. Ona göre iyi futbolcular alıp, bu ligde 3 yıllık planımızı hazırlayıp ona göre başlayacağız.""LÜTFEN PANDEMİYE DİKKAT EDELİM"

Sancak, Adana'da taraftarların kutlama yaptığını hatırlatılması üzerine, "Şu pandemi sürecinde dikkat etmek lazım. Koronadan dolayı bir kişinin ölmesi şampiyonluğa rağmen bizi üzer. Tüm taraftarlarımıza sesleniyorum. Lütfen ve lütfen evlerinize dağılın. Belki bakanlıktan ve valilikten izin alıp belki yüzde 15 kapasiteyle statta bir kutlama da yapacağız" cümlelerini kullandı.

TFF 1. Lig'de en fazla ceza alan başkanlardan olduğunu kaydeden Sancak, bundan sonra daha dikkatli olacağını ve herkesin adaletli olması halinde bu cezaları almayacağını sözlerine ekledi. Başkan Murat Sancak daha sonra Adana Demirspor'u destekleyenler tarafından omuzlara alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.


Advertisement