Adana Demirspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Güncel

Adana Demirspor'da Hedef 3 Puan

Adana Demirspor\'da Hedef 3 Puan

TFF 1'inci Lig'de yarın saat 19.00'de sahasında Göztepe'yi konuk edecek olan Adana Demirspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

24.11.2016 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1'inci Lig'de yarın saat 19.00'de sahasında Göztepe'yi konuk edecek olan Adana Demirspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Sakatlığı nedeniyle Giresunspor maçında forma giyemeyen Pote, akşam saatlerinde yapılan antrenmanda fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı.

Kolay yenilmeyen bir takım olduklarını vurgulayan orta saha oyuncusu Berkay Samancı Göztepe maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Adana Demirspor'un hedefleri olan büyük bir camia olduğunu anlatan Samancı, şunları söyledi:

"Galip gelmemiz lazım. 3 puan serisi yakalamamız lazım. Bizim de kendi içimizde hedefimiz var. Şu anda takımlar puanlarını alıyorlar ama biz puan aldığımızda onların ne yaptığı hiç umrumuzda değil. Cuma günü çok önemli bir maçımız var. Herkes bunun farkında. Cuma gününün bir an önce gelmesini ve o maçı kazanmayı istiyoruz. Başka hiçbir düşüncemiz yok. Büyük Adana Demirspor taraftarının da maça gelmesini, bizi desteklemelerini istiyoruz."

'3 PUANLA KAPATMAK İSTİYORUZ'

Takım olarak istedikleri noktada olmadıklarını belirten Tevfik Köse ise buna karşın camiaya ve kendilerine güvendiklerini ifade etti. Köse, hedeflerine ulaşmak için her gün daha iyi çalışmaları gerektiğini anlatarak, "Bazı şeyleri düzeltmemiz gerekiyor. Allah'ın izniyle hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Hatalar vardır ama hata yapıp düzeltmek de güzel bir şey. Göztepe'yi yenerek haftayı 3 puanla kapatmak istiyoruz."

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Demirspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement