Adana Demirspor'un Eski Teknik Direktörü Albay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Adana Demirspor'un Eski Teknik Direktörü Albay Açıklaması

Bank Asya 1.Lig takımlarından Adana Demirspor'un eski teknik direktörü Ercan Albay, Adana Demirspor yönetim kurulunun önünü açmak için devam etmeyi düşünmediğini bildirdi.

09.07.2012 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un eski teknik direktörü Ercan Albay, Adana Demirspor yönetim kurulunun önünü açmak için devam etmeyi düşünmediğini bildirdi.

Albay, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adana Şubesi'nde düzenlediği basın toplantısında, Adana Demirspor'dan ayrılmasının ardından hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldığını belirtti.

Geçen sezon elde edilen şampiyonlukta herkesin payı olduğunu anlatan Albay, şampiyonluğun ardından takımın kongre sürecine girdiğini hatırlattı. Albay,

"Adana Demirspor yönetim kurulunun önünü açmak için devam etmeyi düşünmedim. Ama kulüp tarafından yapılan bir açıklama var. O bülteni sizler değerlendirin, kararı sizler verin. Giden bir süreç vardır. Bu süreç de beni bu tarafa götürmüştür" dedi.

Göreve gelirken hiçbir zaman para konuşmadığını ifade eden Albay, yeni sezon için yüksek ücret talep ettiğine yönelik çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Bugüne kadar 3 aylık dönem için 13 bin lira aldığını, şampiyonluk primi olarak da 4 ay vadeli 100 bin liralık çek verildiğini anlatan Albay, ayrıca, Adana Demirspor'un taraftar topluluğu "Şimşekler Grubu" ile arasında maddi hiçbir çıkar ilişkisi olmadığını kaydetti.

Muhabir: Anıl Bağrık

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana Demirspor'un Eski Teknik Direktörü Albay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement