Adana Demirsporlu Özgürcan'a Eşinden Sürpriz Doğum Günü - Son Dakika
Spor

Adana Demirsporlu Özgürcan'a Eşinden Sürpriz Doğum Günü

Adana Demirsporlu Özgürcan\'a Eşinden Sürpriz Doğum Günü

Adana Demirsporlu futbolcu Özgürcan Özcan’ı "Otomobiline ceza yazıyorlar" bahanesiyle oturduğu apartmandan aşağı çağırtan eşi Suna Özcan, pankartlı doğum günü sürprizi yaptı.

10.04.2015 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Demirsporlu futbolcu Özgürcan Özcan'ı "Otomobiline ceza yazıyorlar" bahanesiyle oturduğu apartmandan aşağı çağırtan eşi Suna Özcan, pankartlı doğum günü sürprizi yaptı.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un golcü futbolcusu Özgürcan Özcan'a sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Eşi Suna Özcan tarafından üzerinde Özgürcan'ın fotoğrafının ve Adana Demirspor armasının bulunduğu "Özgürcan doğum günün kutlu olsun" yazılı pankart hazırlandı. Suna Özcan, eşi Özgürcan'ın futbolcu arkadaşlarını da çağırıp apartmanın girişinde pankartı tutmalarını istedi. Daha sonra da apartmanın özel güvenlik görevlisini arayarak, eve gelip Özgürcan'a "Otomobiline ceza yazıyorlar diyerek aşağı indirmesini sağladı.

Özgürcan asansörden apartmanın girişine iner inmez eşi ve arkadaşları doğum günü sürprizini gerçekleştirdi. Hazırlanan pastanın mumlarını üfleyen Özgürcan, tebrikleri kabul etti.

"ÇOK MUTLU OLDUM"

Özgürcan Özcan, aslında doğum gününün 10 Nisan olduğunu ancak kampa girecekleri için 1 gün önceye aldıklarını belirterek, "Eve özel güvenlikçi geldi otomobilime ceza yazıldığını söyledi ben önce inanmadım ama rolünü iyi oynayınca inandım aşağı indim bana eşim sürpriz hazırlamış. Çok şaşırdım ama çok mutlu oldum. İnşallah bu mutluluğum sezon sonunda Demirspor'un şampiyon olmasıyla ikiye katlanır eşime ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

"ÇOK ÖZEL BİR İNSAN OLDUĞU İÇİN SÜRPRİZ YAPTIM"

Suna Özcan ise eşiyle 8 yıllık bir arkadaşlığın ardından evlendiklerini belirterek, "Eşim benim için çok özel ve çok sevdiğim bir insan. Bu nedenle ona doğum gününde sürpriz yapmak istedim. Bunun için de arkadaşları ve özel güvenlik görevlisiyle birlikte plan yaptık" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Demirsporlu Özgürcan'a Eşinden Sürpriz Doğum Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement