Adana Ekonomisi Yeni Girişimcilerle Tanışıyor - Son Dakika
Yerel

Adana Ekonomisi Yeni Girişimcilerle Tanışıyor

Adana Ekonomisi Yeni Girişimcilerle Tanışıyor

Adana Ticaret Odası (ATO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle gerçekleştirilen, “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”ni tamamlayan kursiyerlere ATO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen bir törenle sertifikaları dağıtıldı.

29.03.2016 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Ticaret Odası (ATO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle gerçekleştirilen, "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi"ni tamamlayan kursiyerlere ATO Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen bir törenle sertifikaları dağıtıldı.

İş Geliştirme uzmanı Kemal Tan tarafından verilen eğitimin sertifika töreninde konuşan Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Şahbaz, KOSGEB işbirliği ile gerçekleştirilen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile Adana ekonomisine 29 yeni girişimcinin daha kazandırıldığını söyledi. Seminerde başarılı olan katılımcıların aldıkları sertifikalarla çeşitli hibe ve kredi desteklerinden yararlanalabileceklerini ifade eden Mehmet Şahbaz konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu tür eğitimler, projesi olan yeni iş fikirleri üretebilen girişimciler için büyük bir fırsattır. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek, doğru hamleler ve emin adımlarla ilerlemek sizlerin gelişmesinde önemli bir rol oynayacaktır. Adana Ticaret Odası olarak, gerek Odamızın, gerekse KOSGEB ile işlerinizin geliştirilmesi ve yeni fikirlerinizin bütçenize en uygun şekilde hayata geçirilmesi yönünde her türlü danışmanlık desteğini sunmaya hazırız. Çünkü sizlerin açacağı işletmelerin büyümesi, gelişmesi her yönü ile Adana ekonomisine katkı sağlayacak ve özellikle işletmelerinizde yaratacağınız istihdam ilimizin işsizlik probleminin çözümü yolunda çok büyük bir anlam ifade edecektir. Katılmış olduğunuz Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı neticesinde, risk alabilen, farkındalık oluşturan, yenilikçi, araştırmacı kendi işinin patronu, vizyon ve misyon sahibi siz yeni girişimci adaylarının en kısa zamanda işletmelerinizi kurarak, hazırladığınız iş planlarıyla KOSGEB'ten destek alacağına inancım tamdır. Sizlerden tek ricam, sevdiğiniz, benimsediğiniz bir sektörde yer alın. Hedeflerinizi şimdiden belirleyin. Baştan doğru adımlar atarsanız, siz mutlu olurken kent ekonomisine de katma değer ve istihdam alanlarında katkı sağlarsınız."

ATO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Şahbaz'ın konuşmasının ardından Yönetim Kurulu Üyesi M. Emin Yumuşak ile KOSGEB Adana Müdür Vekili Aysun Dördü'nün de katıldığı törenle kursu başarıyla tamamlayan girişimcilere sertifikaları dağıtıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Ekonomisi Yeni Girişimcilerle Tanışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement