Adana Kadın Girişimcinin 'Bici Bici Girls' Konsepti İlgi Görüyor - Son Dakika
Güncel

Adana Kadın Girişimcinin 'Bici Bici Girls' Konsepti İlgi Görüyor

Kadın girişimcinin 'Bici bici girls' konsepti ilgi görüyorADANA'da kadın girişimci Esin Gürani, (29) tasarladığı 'Bici bici girlsö temalı tişörtlerle kentte yoğun ilgi görüyor.

14.04.2019 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadın girişimcinin 'Bici bici girls' konsepti ilgi görüyor

ADANA'da kadın girişimci Esin Gürani, (29) tasarladığı 'Bici bici girlsö temalı tişörtlerle kentte yoğun ilgi görüyor. Tişört dışında özgün birçok ürün tasarlayıp üreten Gürani, misyonunun dünyayı daha güzel bir yer yapmak ve daha iyi yönleriyle tanıtmak olduğunu söyledi.

Merkez Seyhan ilçesi Gazipaşa Bulvarı'nda bulunan tasarım ofisinde çalışmalarını yürüten Esin Gürani, 4 yıl Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Florida eyaletinde yaşadıktan sonra Adana'ya gelerek çalışmalarına başladı. ABD'de grafik ve interaktif komünikasyon üzerine gördüğü üniversite eğitimi sonrasında bu alanda kendini geliştirdiğini belirten Gürani, 'Aslında bu hikaye az insanın olduğu bir yer arayışıyla başladı. 'Nereye gidebilirim Ne yapabilirim' derken bana göre Türkiye'nin Florida'sı olan Adana'ya geldim. Bu işe girerken misyonum Adana'yı daha güzel bir yer yapmak ve daha iyi yönleriyle tanıtmak olduö dedi.

'KENDİM İÇİN TASARLAMIŞTIM'

Üniversiteyi bitirmeye yakın bir dönemde Türkiye'den iş teklifi aldığını ve dönmeye karar verdiğini söyleyen Gürani, bir süre sonra memleketi Adana'ya gelerek kendi tasarım firmasını kurduğunu ve çeşitli ajans, logo ve sosyal medya işleri de yaptığını vurguladı. Bir gün kendisi için tasarladığı, üzerinde 'bici bici girlsö yazan tişörtü giyerek sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştığını dile getiren Gürani, 'Gören herkes o fotoğraf üzerinden benimle iletişime geçip tişört istedi. 2 ay içerisinde kendimi tişört üretirken buldum. Özellikle Adana'nın sembolü olan bir yiyecek ile bu tasarımı yapmam insanların çok sevmesini sağladıö diye konuştu. Gürani ayrıca Adana'nın bilinmeyen ya da göz ardı edilmiş özelliklerini ön plana çıkartmak istediğini ve buna yönelik çalıştığını söyledi. Gürani, özellikle bu kentin bir palmiyeler kenti olduğunu ve iklimiyle, kültürüyle çeşitli renklere sahip olduğunu dile getirdi.

'DETARJANIMI KENDİM YAPIYORUM'

Türkiye'de kadınların iş hayatında birçok zorlukla karşılaştığını ve bazı kadınların girişimcilik adına adım atmakta zorlandığını söyleyen Esin Gürani, bir şeyler üretmek isteyen kadınlara örnek olmak istediğini belirterek, şöyle konuştu

'Marka misyonum dünyada uyumu, güzelliği ön plana çıkarmak. Bir olduğumuzu ve farklılıklarımızın bizi güzel yaptığını göstermektir. Örneğin ben kendi deterjanımı bile kendim yapıyorum. Üretebiliriz. Üreterek var olabiliriz. Yola çıkın. Yol görünür zaten. Korkmayın. Düşe kalka, hatalar yapa yapa bir şeyleri başarabiliriz.ö

Adana Kadın Girişimcinin \'Bici Bici Girls\' Konsepti İlgi Görüyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Kadın Girişimcinin 'Bici Bici Girls' Konsepti İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement