Adana Koza İşkadınları Derneği Hizmet Binası Açıldı - Son Dakika
Yerel

Adana Koza İşkadınları Derneği Hizmet Binası Açıldı

Adana Koza İşkadınları Derneği Hizmet Binası Açıldı

Adana Koza İşkadınları Derneği'nin (AKİK) hizmet binasının açılışı ve tanıtım toplantısı yapıldı.

26.05.2013 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Koza İşkadınları Derneği'nin (AKİK) hizmet binasının açılışı ve tanıtım toplantısı yapıldı.

Park Zirve Tesisleri'nde düzenlenen tanıtım toplantısına Vali Hüseyin Avni Coş'un eşi Aylin Coş, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün eşi Beyza Şükür, İstanbul Dünya İş Kadınları Derneği Başkanı Esra Kavurmacı, sanatçılardan Jale Parıltı, Yeliz Yeşilmen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden, Bpw Adana Başkanı Ayça Katlav, Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD) Başkanı Seyfettin Alpat ile çok sayıda Adanalı kadın girişimci katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan AKİK Başkanı Arzu Göktepe, 2013 yılı Mart ayında 8 girişimci iş kadını ile yola çıkan derneğin kısa sürede 75 üyeye ulaştığını söyledi.

Demokrasinin gelişmesi ve kadınların iş hayatındaki inisiyatifi ve önemine inanan derneğin, iş kadınlarının iş hayatındaki etkinliğini artırma gayretinde olduğunu belirten AKİK Başkanı Göktepe, üyelerinin yurt içi yurt dışında yatırımlar yapabilmesi için ortamlar hazırlayacaklarını kaydetti.

Dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek iş kadınlarının sesi olmayı hedeflediklerini belirten Göktepe, "Üyelerimize çözüm önerileri ve alternatifler sunacağız. Adanalı işkadınları, Adana AKİK'i çözüm ortağı olarak görebilirler" dedi.

Park Zirve'deki tanıtım toplantısının ardından derneğin Güzelyalı Mahallesi'ndeki hizmet binasına geçildi.

Derneğin hizmet binasının açılış kurdelesini Aylin Coş, Beyza Şükür, İstanbul Dünya İş Kadınları Derneği Başkanı Esra Kavurmacı, sanatçı Jale Parıltı ve AKİK Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Göktepe ile yönetim kurulu üyeleri birlikte kestiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Koza İşkadınları Derneği Hizmet Binası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement