Lüks Otomobilin Gizli Bölmesine Saklanmış Suikast Silahı Bulundu - Son Dakika
Güncel

Lüks Otomobilin Gizli Bölmesine Saklanmış Suikast Silahı Bulundu

Adana'da yunus ekipleri, durduğu lüks otomobilin gizli bölmesinde suikast silahı olarak bilinen Glock marka tabanca ile 2 şarjör ele geçirdi.

21.02.2018 10:30  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da polis, şüphe üzerine durduğu lüks otomobilin gizli bölmesinden suikast silahı olarak bilinen Glock marka tabanca ile 2 şarjör bulundu, sürücü ise gözaltına alındı.

SUİKAST SİLAHI ELE GEÇİRİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı yunus ekipleri, Seyhan ilçesi Çevre yolu otoban girişinde şüphelendikleri lüks otomobili durdurdu. Polis, araç içerisinde yaptığı aramada, teyp altındaki gizli zulada ruhsatsız Glock marka tabanca ve 2 şarjör ele geçirdi. Özel olarak yapılan bölme dikkatle inceleyen ekipler, araç sürücüsünü gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüphelinin sorgusu sürüyor.

Lüks Otomobilin Gizli Bölmesine Saklanmış Suikast Silahı Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lüks Otomobilin Gizli Bölmesine Saklanmış Suikast Silahı Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Habere bak be: Aferin size avusturya bize glock ambargosu koyduktan sonra o naylon tabancanin reklamini yapmaya devam edin. Sayenizde yurdumun insani gidip 15000 liraya 2.el naylon 9mm klasik silaha para versin. Zigana , yavuz ve sarsilmaz dunyaya ihrac olurken sayenizda yere dusunce kirilan glock suikast tabancasi oldu. simdi bu olayda herkes idam bekler oysa 6136 ya muhalefetten max 5000 lira para cezasi alip serbest kalacak. ayip yurdumun tabancalari duruken glocku şaha kaldirmayin kullanmasaydim habere inanacaktim. 6 7 Yanıtla Tetik çi: Senin o plastik dediğin titanyum carbon3 karışımı..! Yere düşmekle değil üstünden kamyon geçse kırılmaz. Saçmalamışsın rezil ) 3 2 Casper: Ne sarsilmazı ne ziganası ? Sen hangi ulkeye sattin ? Yeter milleti tenekeyle kandirdiginiz..! Hele hele yavuzu agzina alma :) alan kisi kendini hasımına öldürtür.. Yeter bu milleti kandirmayin, walter den tut glocka sigsauera kadar hepside super ustu ..! Camur atmayin ayip be ayip ayip... 0 0
  • .....: ADANA BAŞ BELASI MEMLEKET 2 2 Yanıtla
  • De here: Alahım bir gön de şu adanadan bir şey çıkmasın 1 0 Yanıtla
  • Onder saglam: Xray dan silah gecmiyor diyen yalan soyluyor kendi sitesinde bile yaziyor 0 1 Yanıtla GEO : O bir şehir efsanesi her x-ray cihazında ötüyor binlerce kez denendi .. 0 0
  • Casper: X raymı :) iğne gecmec iğne..! 0 0 Yanıtla

Advertisement