Adana Merkezli 6 İlde PKK Operasyonu: 34 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Adana Merkezli 6 İlde PKK Operasyonu: 34 Gözaltı

ADANA merkezli 6 ilde, terör örgütü PKK adına faaliyet gösteren kişilere yönelik hava destekli operasyonda, 14'ü kadın 1'i çocuk 34 kişi, gözaltına alındı.

13.10.2017 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA merkezli 6 ilde, terör örgütü PKK adına faaliyet gösteren kişilere yönelik hava destekli operasyonda, 14'ü kadın 1'i çocuk 34 kişi, gözaltına alındı. PKK adına çeşitli faaliyetlerde bulunan kişilerin adreslerini tespit eden Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şafak vakti operasyon düzenledi. Adana merkezli İstanbul, Gaziantep, Ankara, Şanlıurfa ve Şırnak'ta çok sayıda eve baskın düzenleyen TEM ekiplerine asayiş, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, çevik kuvvet ve özel harekat şubelerinden çok sayıda polis ve helikopter destek verdi.

Evlerde yapılan aramalarda, 14'ü kadın 1'i çocuk 34 kişi, gözaltına alındı. Adana'da gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, diğer illerde gözaltına alınanların ise aynı gün içinde Adana'ya getirileceği öğrenildi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Merkezli 6 İlde PKK Operasyonu: 34 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement