Adana Otogarı'nda Seyyar Satıcı Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Adana Otogarı'nda Seyyar Satıcı Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı

ADANA Merkez Otogarı'nda seyyar tezgahta tatlı satan 44 yaşındaki Şahin Aslan, iddiaya göre kendisine sopayla saldıran seyyar meşrubat satan kardeşlerden 27 yaşındaki Nurettin Alpalan'ı bıçaklayarak öldürdü, ağabeyi 30 yaşındaki Nihat Alpalan'ı ağır yaraladı.

06.12.2016 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA Merkez Otogarı'nda seyyar tezgahta tatlı satan 44 yaşındaki Şahin Aslan, iddiaya göre kendisine sopayla saldıran seyyar meşrubat satan kardeşlerden 27 yaşındaki Nurettin Alpalan'ı bıçaklayarak öldürdü, ağabeyi 30 yaşındaki Nihat Alpalan'ı ağır yaraladı. Olay sırasında kendisi de sopa darbeleriyle yaralanan Şahin Aslan, tedavisinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kent merkezindeki Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerinde bulunan Merkez Otogar'da pazar günü akşam saatlerinde seyyar satıcılar arasında kavga çıktı. Meşrubat satıcısı Nihat ve Nurettin Alpalan kardeşler, kendileri gibi seyyar tezgahta tatlı satan Şahin Aslan'a saldırdı. Sopa ve demir çubukların kullanıldığı kavgada Şahin Aslan yaralandı. Şahin Aslan da tezgahtan aldığı bıçakla iki kardeşi yaraladı. Ambulanslarla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nihat Alpalan ile kardeşi Nurettin Alpalan tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçan Şahin Aslan ise yaralı olarak polis ekiplerince yakalandı. Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınan yaralılardan Nurettin Alpalan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Hayati tehlikesi bulunan Nihat Alpalan ise genel cerrahi servisinde yoğun bakıma alındı.

ZABITALARI SUÇLADI

Gözaltına alınan Şahin Aslan, tedavisinin ardından sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Aslan şunları söyledi:

"Tatlı satıyorum. Bir hafta önce otogarda zabıta uygulama yaptı. Benim tezgahımı alıp, dışarıya attılar. Nihat ile Nurettin'e ise ses çıkarmadılar. Ben de çifte standart yapmamalarını, onların da uzaklaştırılmasını istedim. Zabıtalar onları da çıkardı. Olay günü de gelip bana saldırdılar. Gammazlık yaptığımı, kendilerini zabıtaya şikayet ettiğimi söyleyip, saldırdılar. Beni dövdüler, kendimi korumak için bıçağı alıp rast gele salladım. Kimin neresine değdiğini bilmiyorum. Ben ekmeğimin peşindeydim. Zabıtalar çifte standart yapmasa, bunlar olmayacaktı."

Şahin Aslan, geniş güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edildi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Otogarı'nda Seyyar Satıcı Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement