Adana Polisinden Torbacılara Geçit Yok - Son Dakika
3.Sayfa

Adana Polisinden Torbacılara Geçit Yok

Adana polisinden torbacılara geçit yok Son bir haftada yapılan torbacı operasyonlarında 4 bin 73 uyuşturucu hap, 493 gram eroin ele geçirilirken 11 şüpheli tutuklandıADANA - Adana'da son bir haftada yapılan torbacı operasyonlarında gözaltına alınan şüphelilerden 11'i tutuklandı.

09.04.2019 08:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana polisinden torbacılara geçit yok

Son bir haftada yapılan torbacı operasyonlarında 4 bin 73 uyuşturucu hap, 493 gram eroin ele geçirilirken 11 şüpheli tutuklandı

ADANA - Adana'da son bir haftada yapılan torbacı operasyonlarında gözaltına alınan şüphelilerden 11'i tutuklandı.

Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş göreve geldiği günden bugüne gençlerin zehirlenmemesi için sokakta uyuşturucu satan ve torbacı tabir edilenlere yönelik mücadele başlattı. Aktaş'ın talimatıyla 7 gün 24 saat esasına göre çalışan Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik son bir haftada 38 operasyon düzenledi.

Operasyonlarda, 4 bin 73 uyuşturucu hap, 493 gram eroin, 261 gram esrar, 6 gram kokain, 24 gram bonzai, 17 kök Hint keneviri ele geçirildi, 61 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 20 şüpheliden 11'i tutuklandı, 9'u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer 41 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Adana Polisinden Torbacılara Geçit Yok
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana Polisinden Torbacılara Geçit Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi
    09:59 Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi

    Giresun'un Bulancak ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen silahlı kuyumcu soygunuyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alınırken, çalınan altınlar da ele geçirildi. Giresun Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri kısa sürede yaptıkları çalışmayla 3 şüpheliyi yakalayarak, olayda kullanılan tüfekle çalınan 4.5 kilogram altını ele geçirdi. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, olayın adliye, emniyet ve jandarma teşkilatlarının kararlı ve titiz saha çalışmaları sonucunda kısa sürede çözüme kavuşturulduğu belirtildi. Giresun'un huzuru için güçlü bir şekilde çalışmaya devam edileceği vurgulandı.

  • Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı
    09:55 Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı

    Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde yapılan ortak çalışmalar sonucunda define avcısı F.A. yakalandı. Şahsın araç ve ikametinde yapılan aramada birçok define arama detektörü, av tüfeği ve tarihi eser niteliğinde metal objeler ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.


Advertisement