Adana Suriyeli Gencin Cep Telefonunu Gasp Edenler Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Adana Suriyeli Gencin Cep Telefonunu Gasp Edenler Yakalandı

Adana Suriyeli Gencin Cep Telefonunu Gasp Edenler Yakalandı

Suriyeli gencin cep telefonunu gasp edenler yakalandıAdana'da Suriyeli 19 yaşındaki C.Y.'nin cep telefonunu silah tehdidi ile gasp eden 19 yaşındaki Ali Bozkurt ile Levent Esmeray, polis ekiplerince yakalanıp gözaltına alındı.

09.03.2016 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriyeli gencin cep telefonunu gasp edenler yakalandı

Adana'da Suriyeli 19 yaşındaki C.Y.'nin cep telefonunu silah tehdidi ile gasp eden 19 yaşındaki Ali Bozkurt ile Levent Esmeray, polis ekiplerince yakalanıp gözaltına alındı.

Olay geçen 31 Ocak'ta meydana geldi. Ülkesindeki iç savaştan kaçıp Türkiye'ye gelen Suriyeli C.Y., merkez Yüreğir İlçesi'nin Yeşilbağlar Mahallesi'ndeki evinden işe gitmek için dışarı çıktı. Tarım işçiliği yapan C.Y.'nin yolunu kesen biri çocuk 3 kişi, silah tehdidi ile cep telefonunu gasp etti. C.Y.'nin şikayeti üzerine harekete geçen Gasp Bürosu ekipleri, 3 zanlının eşkalini belirledi. Gaspçıların Ali Bozkurt, Levent Esmeray ile Ş.D. olduğu tespit edildi. Zanlıların evine operasyon düzenleyen Gasp Bürosu ekipleri, 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından şüphelilerden Ali Bozkurt ile Levent Esmeray adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen gasp şüphelileri, görüntü alan gazetecilere "Cinayet işledik" diye tepki gösterdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Suriyeli Gencin Cep Telefonunu Gasp Edenler Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement