Adana Valisi Büyük Onuruna Veda Yemeği - Son Dakika
Güncel

Adana Valisi Büyük Onuruna Veda Yemeği

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Adana Valisi Mustafa Büyük onuruna veda yemeği verildi.

09.06.2016 22:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Adana Valisi Mustafa Büyük onuruna veda yemeği verildi.

Büyük, kentteki bir restoranda organize edilen programda, kendisine Adana'da gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğunu söyledi.

Geldiği günden bu yana Adana'ya hizmet etmeye, vatandaşların dertleriyle dertlenmeye, meselelerine çare olmaya çalıştığını ifade eden Büyük, "Hiçbir şeyi yapmacık yapmadım. Mümkün olduğunca isteyerek ve severek, kalıcı şeyler yapmak istedim." diye konuştu.

Çeşitli hizmetleri koordine etmeyi, ihtiyaç duyulan önemli alanlardaki yatırımlara yön vermeyi hedeflediğini anlatan Büyük, şunları kaydetti:

"Bu çalışmalar eğitimden sağlığa, tarımdan kültür ve turizme çok çeşitli alanlarda önemli yatırımlarla neticelendi. Bugün gördüğüm manzara bu yatırımlarla ilgili değil. Halkımızın, kendisine karşı olan muhabbetimiz, onlara güler yüzümüz, onları insani değerlerle karşılamamız dolayısıyla diğer hizmetlerin hepsinin ötesine çıkan destek ve ilgi görmüş oldum. Bundan da mutlu oldum, hepinizden Allah razı olsun. Varsa hakkımı helal ediyorum, sizler de haklarınızı helal edin. Allah'a emanet olun."

Çok sayıda davetlinin katıldığı törende, Büyük'e plaket sunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana Valisi Büyük Onuruna Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement