Adana Valisi Coş, Ceyhan Belediye Başkanı Öztürk'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Adana Valisi Coş, Ceyhan Belediye Başkanı Öztürk'ü Ziyaret Etti

Adana Valisi Coş, Ceyhan Belediye Başkanı Öztürk\'ü Ziyaret Etti

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, yeni seçilen Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret ederek, başarı diledi.

16.04.2014 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, yeni seçilen Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret ederek, başarı diledi.

Vali Coş, ziyaretinde, Belediye Başkanı Öztürk'ü tebrik ederek, Ceyhan'a yapılacak hizmetlerde başarılı olacağına inandığını söyledi.

Adana Valiliğinde göreve başladığı süreçte, Öztürk'ün kendisini ziyaret ettiğini vurgulayan Vali Coş, iadeyi ziyarette bulunup, makamında tebrik etmek istediğini ifade etti.

Vali Coş, yeni seçilen belediye başkanlarına, meclis üyelerine ve muhtarlara görevlerinde başarılar dileyerek,  şöyle konuştu:

"İnşallah başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gayretleriyle ve bakanlarımızın destekleriyle, biz de kaymakamımız ve belediye başkanımızla beraber Ceyhan'ımız için gereken ihtiyaçları karşılamak, vatandaşımıza hizmet etmek için gayret edeceğiz. Vatandaşa hizmet için çalışacağız ve başarılı olmak için koşturacağız. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu anlayışını her zaman bilerek ve uygulayarak, vatandaşımıza layık olduğu en iyi hizmeti vermek için çalışacağız. Bu hususta Adana için, ülkemiz için faydalı iş yapmak isteyen herkese, valilik olarak yardımcı oluruz."

Vali Coş, belediye başkanlarının, seçildikleri bölgenin tamamını kucaklayan, sadece kendilerine oy veren değil, bütün vatandaşları kucaklayan, birleştirici, bütünleştirici bir yaklaşımla, sevgiyle, barış ve dostluk anlayışıyla yaklaşım sergilemeleri gerektiğini de söyledi.

- AK Parti Milletvekili Küçükaydın'ın iddiası

Vali Coş, gazetecilerin AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın'ın, yerel seçimlerle ilgili  "Yerel seçimlerde Adana'yı kaybetmenin nedeninin Vali olduğu" iddiasına yönelik soruyu ise şöyle cevapladı:

"Ali bey bizim meslektaşımız. Daha önce de bir çok yerde beraber çalıştık. Tahmin edersem sürçü lisanda bulundu. Çünkü yerel seçimlerde il valisi olarak bizim görevimiz yok. Bizim görevimiz, seçimlerin emniyetli bir şekilde geçmesini sağlamak. Yaklaşık 5 bin 200 sandık bölgesinin emniyetini 10 bine yakın personelle sağladık. Her hangi bir üzücü olay olmadı. Vatandaşımız, huzurlu bir şekilde oyunu kullandı. Biz, valilik olarak görevimizi yaptık. Dolaysıyla siyasi konuların muhatabı siyasilerdir. Seçimlerle ilgili değerlendirmeyi muhakkak siyasiler yaparlar.  Biz bu tür siyasi sorulara, siyasi değerlendirmelere hiç bir zaman taraf olmuyoruz. Onları sahiplerine bırakıyoruz. Bu anlamda herkes kendi işini yapsın. Siyasetçi siyasetçiliğini yapsın diye temenni ediyoruz."

Başkan Alemdar Öztürk ise ziyaretlerinden dolayı Vali Coş'a teşekkür ederek, Ceyhan için hizmet edeceği sözünü verdi.

Ziyarete Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş, meclis üyeleri ve belediye yönetimi de bulundu. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana Valisi Coş, Ceyhan Belediye Başkanı Öztürk'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement