Adana Valisi, Karaisalı'da Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Adana Valisi, Karaisalı'da Vatandaşlarla Buluştu

Adana Valisi, Karaisalı\'da Vatandaşlarla Buluştu

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Karaisalı ilçesinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek, ilçenin sorunlarını görüştü.

23.05.2013 14:58  Güncelleme: 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Karaisalı ilçesinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek, ilçenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İlçe merkezinde gerçekleştirilen buluşmaya Vali Hüseyin Avni Coş'un yanı sıra Pozantı Kaymakamı Kürşat Özdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Zeki Koçberber, Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak, Karaisalı İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Ziyarette vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Vali Coş, vatandaşlar ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karaisalı'nın, Adana'nın önemli ilçelerinden biri olduğunu ve sürekli geliştiğini kaydeden Vali Coş, devlet kurumlarının birer hizmet kurumları olduğunu vurgulayarak, ilçenin sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.

Vatandaşların dile getirdikleri talepleri de dinleyen Vali Coş, imkanlar dahilinde, tüm sorunların çözüleceğini söyledi.

Vali Coş, ziyaret sonrasında engelli Mustafa Gülen ile de görüşerek onunla sohbet etti - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Valisi, Karaisalı'da Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement