Adanalı Çiftçiler Edirne'de İncelmede Bulundu - Son Dakika
Yerel

Adanalı Çiftçiler Edirne'de İncelmede Bulundu

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Özgün ve Adanalı 25 çiftçi, Edirne'de incelemede bulundu.

25.10.2015 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Özgün ve Adanalı 25 çiftçi, Edirne'de incelemede bulundu.

Özgün ve çiftçiler tarım alanlarındaki çeşitli incelemelerin ardından, S. S. Edirne Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği Yönetim Kurulu Bakanı Ahmet Erken'i ziyaret etti.

Özgün, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, çeşitli illerde incelemelerde bulunarak kooperatifçilik hakkında bilgi aldıklarını söyledi.

Çiftçilerin örnek uygulamaları yerinde gördüğünü aktaran Özgün, şunları kaydetti:

"Bu seyahatimiz Konya'dan başladı. Daha sonra Çanakkale ve Tekirdağ'da incelemelerde bulunduk. Burada da çeşitli kooperatiflerle birlikte çalışmalar yapacağız. Bu gezideki amacımız Adanalı çiftçilerimizin kafalarında yeni ufuklar açmak, kooperatifçiliğin nasıl olduğu nasıl yapıldığı ile ilgili bilgiler sahibi olmalarını sağlamak ve onların katkılarıyla kooperatifçiliğin o bölgelerde gelişmesine katkıda bulunmaktır. İnşallah çiftçilerimiz bölgelerine döndüklerinde buradan edindikleri bilgileri ve kendi tecrübelerini birleştirip ülkemiz için hayırlı işlere imza atarlar."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adanalı Çiftçiler Edirne'de İncelmede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement