Adanalı "Örümcek Adam", Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu kullandı - Son Dakika
Güncel

Adanalı "Örümcek Adam", Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu kullandı

Adana'da bir kişi örümcek adam kostümü giyerek Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunu kullandı. Oy kullandığı okulda çocuklar ve vatandaşlar örümcek adam kostümü giyen Ömer Şaşkın'a yoğun ilgi gösterdi.

28.05.2023 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur oy verme işlemlerinde Adana'da renkli görüntüler ortaya çıktı. 26 yaşındaki Can Şaşkın, çocukluk tutkusu olan örümcek adam kostümü giyerek oy kullanmaya geldi.

Adanalı 'Örümcek Adam', Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu kullandı

"DÜNYAYA TARİH DERSİ VERİYORUZ"

Okula gelen vatandaşlar ve yanındaki çocuklar, Can Şaşkın'a yoğun ilgi göstererek fotoğraf çektirdi. Oyunu kullanan Can Şaşkın," Türkiye'de oy kullanma oranı çok yüksek olduğu için bu bizim kültürümüz gibi bir şey oldu. Dünyaya tarih dersi veriyoruz.

Adanalı 'Örümcek Adam', Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu kullandı

"KİM KAZANIRSA KAZANSIN HAYIRLI OLSUN"

Ben de bir farkındalık oluşturarak böyle oy kullanmak istedim. Kim kazanırsa kazansın, hayırlı olsun. İnşallah ülkemize daha çok hizmet edecek kişi kazanır. Örümcek adam tutkum benim çocukluktan beri hayalim" dedi.

Adanalı "Örümcek Adam", Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu kullandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adanalı 'Örümcek Adam', Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ferdi dayfur: Adanalı örümcek adam, konyalı betmen ,afyonlu süpermen ,Kayserili himen, Diyarbakırlı bremın oylarını kullandılar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum 15 1 Yanıtla
  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement