Adanaspor'un Otobüsü Taşlandı - Son Dakika
Güncel

Adanaspor'un Otobüsü Taşlandı

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un otobüsü taşlandı.

21.05.2017 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un otobüsü taşlandı. Maçtan sonra Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'ndan ayrılan Adanaspor kafilesinin kavşakta Kayserisporlu taraftarlar tarafından taşlandığını ifade eden kulüp yetkilileri, olayla ilgili olarak gelen polislere şikayetçi olunduğunu açıkladılar. Sürücünün yaralandığı olayda otobüsün 3-4 camının kırıldığı, camların ise kartonlarla yapıştırılarak yola devam edildiği belirtildi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adanaspor'un Otobüsü Taşlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Volkswagen Grubu'nda yazılım krizi: Infotainment sisteminde ciddi hatalar var
    12:32 Volkswagen Grubu'nda yazılım krizi: Infotainment sisteminde ciddi hatalar var

    Alman otomobil devi Volkswagen Grubu, bünyesindeki markalar arasında yaygın yazılım sorunlarıyla karşı karşıya. Bu sorunlar, müşteriler tarafından ciddi şekilde eleştiriliyor ve markanın prestiji için bir tehdit oluşturuyor. Son zamanlarda, VW Grubu'nun birçok modelinde, özellikle infotainment sistemlerinde ciddi hatalar rapor ediliyor. Bu durum sürücüler için rahatsız edici olmasının yanı sıra güvenliği de tehdit ediyor. Sürüş yardım sistemleri, acil frenleme, şerit takip asistanları ve trafik işareti tanıma gibi önemli özelliklerde hatalar meydana geliyor. Volkswagen Grubu, bu sorunları çözümlemek için yoğun çaba sarf etmek zorunda.

  • HONOR Watch GS 4: Sağlık ve spor tutkunları için yeni akıllı saat
    12:32 HONOR Watch GS 4: Sağlık ve spor tutkunları için yeni akıllı saat

    HONOR, sağlık ve spor tutkunları için tasarlanmış yeni akıllı saati HONOR Watch GS 4 modelini duyurdu. Şık tasarımı ve geniş sağlık ve spor özellikleriyle dikkat çeken saat, kullanıcılara yüksek performans ve uzun pil ömrü sunuyor. HarmonyOS 2.0 işletim sistemi, 1.43 inç AMOLED ekran, 100'den fazla spor modu gibi özelliklere sahip olan HONOR Watch GS 4, 138 dolar başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak.

  • İstanbul'da Nesli Tehlike Altındaki Hayvanları Tahnit Edip Müze Kuran Şüpheli Yakalandı
    12:32 İstanbul'da Nesli Tehlike Altındaki Hayvanları Tahnit Edip Müze Kuran Şüpheli Yakalandı

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, Sarıyer ve Arnavutköy ilçelerindeki adreslerde nesli tehlike altındaki hayvanların tahnit edildiği bilgisine ulaştı. Operasyon sonucunda şüpheli gözaltına alındı ve yapılan aramalarda 405 parça hayvan ve bitki türü ele geçirildi. Şüpheli hakkında kaçakçılıkla mücadele ve CITES'e aykırılık suçlarından işlem başlatıldı.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dr. Senai Demirci ve Eşref Ziya'yı Diyarbakırlılarla buluşturdu
    12:32 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dr. Senai Demirci ve Eşref Ziya'yı Diyarbakırlılarla buluşturdu

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayına özel hazırladığı kültür ve sanat takvimi kapsamında Dr. Senai Demirci ve sanatçı Eşref Ziya'yı Diyarbakırlılarla buluşturdu. Senai Demirci 'Ümmet Coğrafyası' üzerine söyleşi gerçekleştirirken Eşref Ziya ise sevilen ezgilerini seslendirdi.

  • Türkiye ve Pakistan Arasında Ortak Komando ve Özel Kuvvetler Tatbikatı CİNNAH-2024 Gerçekleştirildi
    12:32 Türkiye ve Pakistan Arasında Ortak Komando ve Özel Kuvvetler Tatbikatı CİNNAH-2024 Gerçekleştirildi

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye ve Pakistan arasında gerçekleştirilen CİNNAH-2024 tatbikatından fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaştı. Tatbikat, Isparta'daki Dağ, Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı ile Ankara'daki Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda eş zamanlı olarak icra edildi.

  • Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Bodrum'da kadınlarla buluştu
    12:30 Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Bodrum'da kadınlarla buluştu

    Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Bodrum'da kadınlarla bir araya gelerek seçildikleri takdirde Muğla'da kadınlara pozitif ayrımcılık yapılacağını ve belediyede kadın çalışan oranını artırmayı hedeflediklerini söyledi. Ayaydın, ayrıca kadınların istihdama daha çok katılmalarını sağlamak için kreşler yapacaklarını ve şiddet gören kadınlara avukat desteği sağlanacağını belirtti.

  • Gazze'deki İsrail saldırılarında ölü sayısı 31.726'ya yükseldi
    12:30 Gazze'deki İsrail saldırılarında ölü sayısı 31.726'ya yükseldi

    Gazze Şeridi'nde devam eden İsrail saldırılarında öldürülen Filistinlilerin sayısı 31.726'ya, yaralı sayısı ise 73.792'ye yükseldi.

  • Bilal dede, takımının galibiyetini gözyaşları içerisinde kutladı
    12:29 Bilal dede, takımının galibiyetini gözyaşları içerisinde kutladı

    Zonguldak Kömürspor'un 87 yaşındaki fanatik taraftarı Bilal Aykın, takımının son dakikada bulduğu golle galibiyeti gözyaşları içerisinde izledi. Bu anlar izleyenleri duygulandırdı.

  • Van'da Sağanak ve Kar Hayatı Olumsuz Etkiledi
    12:28 Van'da Sağanak ve Kar Hayatı Olumsuz Etkiledi

    Van'da dünden bu yana etkili olan sağanak ve kar nedeniyle kent merkezinde su birikintileri oluştu. Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekipleri çalışma yürüterek yolları temizledi. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar otobüs duraklarında korunmaya çalıştı. Van-Hakkari kara yolundaki Kurubaş Geçidi'nde de kar etkili oldu ve sürücüler kontrollü olarak ilerledi. Polis ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

  • Bakan Bayraktar, İliç'teki maden ocağında incelemelerde bulundu ve işçi aileleriyle iftar yaptı
    12:28 Bakan Bayraktar, İliç'teki maden ocağında incelemelerde bulundu ve işçi aileleriyle iftar yaptı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden ocağında meydana gelen toprak kayması olayının yaşandığı sahada incelemelerde bulundu ve toprak altında kalan işçilerin aileleri ile iftar yaptı. Bakan Bayraktar, çalışmaların sürdüğünü belirterek, 9 işçiye ulaşmak için çabalarının devam ettiğini açıkladı.

  • 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ikinci yarışı Ege Rallisi Marmaris'te düzenlenecek
    12:28 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ikinci yarışı Ege Rallisi Marmaris'te düzenlenecek

    Ege Rallisi, 33. yılını Marmaris'te kutluyor. Marmaris aynı zamanda cumhuriyetin ilk kadın otomobil yarışçısı Samiye Cahide Morkaya anısına düzenlenecek Turing yarışına da ev sahipliği yapacak. Ralli, 22 Mart Cuma günü start alacak ve 24 Mart Pazar günü ödül töreniyle sona erecek.

  • MUÇEV Turizm Ticaret Anonim Şirketi, plaj alanlarını kiralamak için yapılacak ihaleleri iptal etti
    12:28 MUÇEV Turizm Ticaret Anonim Şirketi, plaj alanlarını kiralamak için yapılacak ihaleleri iptal etti

    Muğla Çevre Vakfı'nın (MUÇEV) Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Bodrum, Dalyan ve Marmaris'teki plaj alanlarını kiralamak için yapılacak ihaleleri iptal ettiğini açıkladı.


Advertisement