Adapazarı'nda Engelleri Aradan Kaldıran Piknik - Son Dakika
Güncel

Adapazarı'nda Engelleri Aradan Kaldıran Piknik

Adapazarı Belediyesi ve Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu tarafından "Aramızdan Engelleri Kaldırıyoruz" sloganıyla piknik düzenlendi.

15.05.2018 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediyesi ve Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu tarafından "Aramızdan Engelleri Kaldırıyoruz" sloganıyla piknik düzenlendi.

Engelliler Haftası dolayısıyla Adapazarı Belediyesi ve Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu işbirliğiyle Poyrazlar Gölü Mesire Alanı'nda düzenlenen piknik, engel gözetmeden Adapazarlıları bir araya getirdi.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, "Aramızdan Engelleri Kaldırıyoruz" sloganıyla düzenlenen piknikte, engelliler ve aileleriyle yakından ilgilendi.

Toplumda engellilere yönelik olumlu tutum ve davranışların artması gerektiğini dile getiren Dişli, şunları kaydetti:

"Onların toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, karşılaşabilecekleri tüm engelleri kaldırmak, kaliteli yaşam sürebilmelerini sağlamak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur. Son yıllarda ülkemizde bu konuda ciddi atılımlar ve projeler hızla devam ediyor. Biz de Adapazarı Belediyesi olarak bu konuda elimizden gelen desteği şimdiye kadar olduğu bundan sonraki süreçte de göstermeye devam edeceğiz."

Katılımcıların hep birlikte balon uçurduğu etkinlikte, Adapazarı Belediyesi Mehter Takımı da gösteri sundu.

Pikniğe, Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Önder Karan, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu Başkanı Nadide Dülger, Genel Sekreter Kenan Çetinkaya, belediye meclisi üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adapazarı'nda Engelleri Aradan Kaldıran Piknik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement