Aday Gösterilmeyen Ak Partili Bulazar'dan Teşekkür Yemeği - Son Dakika
Yerel

Aday Gösterilmeyen Ak Partili Bulazar'dan Teşekkür Yemeği

Aday Gösterilmeyen Ak Partili Bulazar\'dan Teşekkür Yemeği

AK Parti'den Devrek Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Hayri Bulazar, aday adaylığı süresince kendisine destek veren arkadaşlarına teşekkür yemeği verdi.

17.02.2014 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Devrek Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Hayri Bulazar, aday adaylığı süresince kendisine destek veren arkadaşlarına teşekkür yemeği verdi.

Zonguldak İl Sosyal Etüt Proje Müdürlüğü görevinden istifa ederek aday adayı olan Hayri Bulazar, aday gösterilmeyince memuriyete geri dönme kararı aldı. Bulazar, aday adaylığı sürecinde kendisine destek veren dostları ile Öğretmenevi'nde biraraya geldi. Yemeğe, Devrek İmam Hatip Derneği (DEİMDER) Başkanı Mustafa İnam, Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmail Öztürk, baş müdür yardımcısı Erdoğan Arslan, Hamidiye Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa İslamoğlu, Devrek Anadolu Lisesi Müdürü Yardımcısı Halit Topal ve çok sayıda davetli katıldı. Bulazar yaptığı konuşmada, "Geçtiğimiz aylarda arkadaşlarımızla birlikte bir hizmet yarışına ortak olmak için bir yola çıkmıştık. Bu süreç zarfında gerek esnaf arkadaşlarımızdan ve gerekse memuriyetten olan arkadaşlarımızla birlikte hizmet etmek için bir mücadele verdik. Neticede AK Parti Genel Merkezi'miz aday adaylığı konusunda kararını şimdiki başkan adayımızdan yana kullanmıştır. Dolayısıyla Genel Merkezi'mizin verdiği kararı saygıyla karşıladık. Bundan sonraki süreç içerisinde adayımız Mustafa Semerci ağabeyimize desteklerimiz kesintisiz devam edecektir. Memuriyetime tekrar başlamadan evvel istedim ki, aday adaylığım süresince bana destek sağlayan arkadaşlarımla biraraya gelerek geçen süreçle ve bundan sonraki partimiz adına yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunalım. Aday adaylığım bitmiş olabilir ancak AK Parti sevdamız bitmedi ve asla da bitmeyecektir. 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde arkadaşlarımızla birlikte tecrübeli ve deneyimli belediye başkan adayımız Mustafa Semerci'ye desteklerimiz kesintisiz devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler 'Halka hizmet, Hakk'a hizmettir' düsturu ile yola çıktık ve bu yolda da ilerlemeye devam edeceğiz. Bizim Devrek sevdamız bitmez ve bitmeyecektir" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aday Gösterilmeyen Ak Partili Bulazar'dan Teşekkür Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement