Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci - Son Dakika
Güncel

Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci

Kırklareli'nde, aday öğretmen yetiştirme süreci hizmet içi eğitim uygulamaları semineri düzenlendi.

15.07.2016 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nde, aday öğretmen yetiştirme süreci hizmet içi eğitim uygulamaları semineri düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen seminerde Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muammer Yıldız, aday öğretmenlere bilgiler verdi.

Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, seminerde yaptığı konuşmada, aday öğretmen yetiştirme süreci ve hizmet içi eğitim sürecini önemsediklerini söyledi.

Kırklareli'nin eğitim öğretimdeki başarısının yükselmesi için gayret gösterdiklerini dile getiren Aşım, göreve başlayacak aday öğretmenlere başarılar diledi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen dokuz modülden oluşan ve Ağustos ayında tamamlanması planlanan seminerlerde, "Dünden Bugüne Öğretmenlik, Kültür ve Medeniyetimizde Eğitim Anlayışının Temelleri, Etkili İletişim ve Etkili Sınıf Yönetimi, Milli Eğitim Sisteminde Öğretmenlik ve Elektronik Uygulamalar, Gelişmiş Ülkelerin Eğitim Sistemleri, Uluslararası Kuruluşların Eğitim Çalışmaları, Ulusal ve Uluslararası Eğitim Projeleri ve Örnek Projeler, Öğretmenlikle İlgili Mevzuat ve Anadolu'da Çok Kültürlülük, Kaynakları ve Eğitime Yansımaları" konuları ele alınacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement