Adebayor: Virüsü Togo'ya ben getirmedim, bağış yapmayacağım - Son Dakika
Spor

Adebayor: Virüsü Togo'ya ben getirmedim, bağış yapmayacağım

Koronavirüs salgınıyla mücadele için ihtiyacı olan insanlara bağış yapmadığı konusunda eleştirilerin hedefi olan Emmanuel Adebayor, bu eleştirilere ilginç bir yanıt verdi. Togolo yıldız, Togo'ya virüsü kendisinin getirmediğini ve bu nedenle bağış yapmayacağını söyledi.

23.04.2020 14:55  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü forvet Emmanuel Adebayor, koronavirüs pandemisi ile mücadele için ihtiyacı olan insanlara bağış yapmadığı konusunda eleştirilerin hedefi olurken, yıldız isim bu haberlere ilginç bir yanıt verdi.

Birçok futbolcu, dünyayı etkisi altına alan salgınla başa çıkabilmek için ülkelerindeki yardıma muhtaç insanlara destek olmak için bağışlarda bulunuyor.

Ancak bir dönem Arsenal, Manchester City ve Tottenham gibi takımların formasını giyen Adebayor, bu konuda herkesi şaşkına çeviren bir tavır sergiliyor.

"TOGO'YA VİRÜSÜ BEN GETİRMEDİM"

Bağış yapmadığı için eleştirilmesi hakkında yorum yapan Adebayor, "Bağış yapmadığımı söyleyenler için net olacağım, bağış yapmıyorum. Çok basit. Togo'ya virüsü ben getirmedim. Ne yapmak istiyorsam onu yapıyorum, ne yemek istiyorsam onu yiyorum ve en önemli olan bu" dedi.

"DROGBA YA DA ETO'O DEĞİLİM"

Kendisinin Didier Drogba ve Samuel Eto'o ile karşılaştırılmasına değinen Adebayor, "Ne yazık ki Didier Drogba değilim, Samuel Eto'o da değilim. Ben Emmanuel Adebayor ve her zaman yapmak istediğimi yapacağım" ifadelerini kullandı.

2017'de Medipol Başakşehir'e transfer olan Adebayor, 2019'da Kayserispor'a transfer olmuştu. Son olarak Paraguay ekiplerinden Club Olimpia'da forma giyen Togolu golcü, koronavirüs salgını nedeniyle liglerin askıya alınmasının ardından ülkesine dönmüş ve Benin'de karantinaya alınmıştı.

Adebayor: Virüsü Togo\'ya ben getirmedim, bağış yapmayacağım

Son Dakika Spor Adebayor: Virüsü Togo'ya ben getirmedim, bağış yapmayacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • murat: ADAMLIK ZOR GÜNDE BELLİ OLUR DERLER 24 8 Yanıtla
  • Erdem: Italyan ispanyol fransiz turk malı maske kullanıyor. Biz telefona sms ile kod gelsin diye bekliyoruz. Bunlari da dusunmek lazim. Adam hakli olabilir. Nerden baktigina bagli.. 25 5 Yanıtla Gslii: Ulan 3 lira verip bi maske alamadın mı,,gelmiş burda show yapıyorsun,, 0 0
  • Karadeniz: Zaten Türk halkı sana kadar düşmez biz bize fazlasıyla yeteriz 5 23 Yanıtla Abbas yolcu : Sen aptalmısın 6 1 Mustafa: 10 tl attin mi iban a 2 1 46: Saat 12 gecmemis anlasilan adam togo diyir togo 0 0
  • valla : aklıma şu geliyor .. acaba Togo yönetimi halkına ne verdi şimdiye kadar .. belkide adamın söylemi yönetime bi mesajdır tepkidir .. dünyayı ve halkları somurunlere bi tepkide olabilir bu tavrın altında 20 3 Yanıtla
  • Hasan: İyi okuyun beyler bizimle alakası yok Türk kelimesi bile geçmiyor . Kendi ülkesine yardım etmiyormuş insan değilmiş 16 6 Yanıtla
  • Hakan: Zaten Türk halki sana kadar düşmez denyo 4 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement