Adele Hiç Çalışmadan Günde 200 Bin TL Kazanıyor - Son Dakika
Magazin

Adele Hiç Çalışmadan Günde 200 Bin TL Kazanıyor

Adele Hiç Çalışmadan Günde 200 Bin TL Kazanıyor

Adele, yeni albümü 25 ile rekor kırdı. Albümün çıktığı üç gün içinde 2.9 milyonluk bir satış başarısı yakalayan şarkıcı, hiç çalışmadığı yıllarda günde 200 bin TL kazanıyordu.

25.11.2015 17:55  Güncelleme: 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üç yıllık bir aranın ardından yeni albümü '25' ile geri dönen Adele, şimdiden İngiltere'nin en zengin genç müzisyenleri içinde yer alıyor. Hiç çalışmadığı halde yayınlamış olduğu iki albümün gelirleri sayesinde geçtiğimiz sene 17 milyon sterlin (yaklaşık 74 milyon TL) kazanan Adele'in son albümü, üç gün içinde 2.3 milyonluk bir satış başarısı yakaladı.

HİÇ ÇALIŞMADAN GÜNDE 200 BİN TL KAZANIYOR

Son albümünü herhangi bir müzik paylaşım sitesinde yayınlamayacağını açıklayan Adele, hiç çalışmadığı yıllarda günde 46 bin sterlin (yaklaşık 200 bin TL) kazanıyordu.

ONE DIRECTION'I İKİYE KATLADI

Çalışmadığı dönemde 2012'de dünyaya gelen oğlu Angelo ve sevgilisi Simon Konecki ile vakit geçiren Adele, şu an İngiltere'nin en zengin müzisyeni sıfatını hak etmiş durumda. Müzik otoriteleri, Adele'in toplamda 50 milyonluk bir satış yakalayacağını öngörüyor. Bu rakam, genç müzisyenin en yakın rakibi olan One Direction'ı satış anlamında iki katı geçmesi demek.

İLK ALBÜMÜNDE 6 ADET GRAMMY KAZANMIŞTI

Adele'in ilk albümü '21', yayınlandığı 2011 yılında 6 adet Grammy kazanmış ve dünya çapında 30 milyonluk bir satış başarısı elde etmişti.


Son Dakika Magazin Adele Hiç Çalışmadan Günde 200 Bin TL Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Batman press: Hangi hayvan bununla çiftleşebilir ki. 0 1 Yanıtla
  • ....: Beni alsa yaaa. Yemek virgül ütü virgül bulaşık virgül çamaşır ve benzeri şeyler yaparım... 0 1 Yanıtla
  • KIZIM SANA SÖYLÜYORUM.GELİNİM SEN DİNLE: Sadece başlığı okudum.Onlar HAYAT FELSEFESİ,ni(islam ahlakını,demokrasiyi,insanlığı,barışı,dürüstlüğü,aklını kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,kültürü,)yeterince öğrenebilmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar olmaz.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan kolay yolu(diziler,filimler, müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,cahaliyet,maçlar,şans oyunları)seçmişler.Uzun ince bir yoldalar.Gidiyorlar gündüz gece. 0 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: SAĞ KANATTA RANTİYECİ SİYONİST İLLUMİNATİ AMERİKA VE İSRAİL İN ORTADOĞU VE BÜYÜK İSRAİL PROJESİ SOL KANATTA RUSYA DAHA ÖNCEKİ YAZILARIMDA ZİKRETTİĞİM GİBİ RANTİYECİLERİN ASIL AMACI KİŞİLER İNSANLAR VE TOPLULUKLAR DEĞİLDİR ASIL OLAN GAYE VE AMAÇLARI TÜRKİYE VE ORTADOĞUNUN YERALTI VE YERÜSTÜ KAYNAKLARINI ELLERİNE GEÇİRİP DÜNYAYA HÜKMETMEK OLACAKTIR İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ... 0 0 Yanıtla
  • KIZIM SANA SÖYLÜYORUM.GELİNİM SEN DİNLE: Mallarin sayesinde 0 0 Yanıtla
  • garip: Kadın bi zayifliyo bi sismanliyo yine ayı gibi olmuş 0 0 Yanıtla
  • METEHAN: KISKANMAYIN LAN ADAM OLUN KADIN SİZE HELLO DESE 20 YIL KENDİNİZE GELEMEZSİNİZ,KEKOLAR 0 0 Yanıtla
  • MHP: çalışmamaya da gerek yok beni eşek gibi calistirsinlar da versinler 0 0 Yanıtla

Advertisement