Adı, Başkanlığını Yaptığı THY Uçuş İşletme Merkezi'ne Verilecek - Son Dakika
Güncel

Adı, Başkanlığını Yaptığı THY Uçuş İşletme Merkezi'ne Verilecek

Evinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Türk Hava Yolları (THY) Uçuş İşletme Başkanı Sedat Şekerci, son yolculuğuna uğurlandı.

04.10.2017 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Türk Hava Yolları (THY) Uçuş İşletme Başkanı Sedat Şekerci, son yolculuğuna uğurlandı. THY Uçuş İşletme Eğitim Merkezi'nin yeni binası önünde düzenlenen törende bir konuşma yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, "Şekerci kaptanımızın ismini bu binaya vereceğiz. Bu binanın yapımında büyük emekleri oldu" dedi.

Banyo yaptığı esnada ayağının kaymasıyla yere düşerek hayatını kaybeden THY Uçuş İşletme Başkanı Sedat Şekerci  için THY uçuş eğitim merkezinde bir tören düzenlendi. Törene Sedat Şekerci'nin ailesinin yanı sıra Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı. Şekerci'nin cenazesi buradan karanfillerle ve dualarla uğurlandı. Şekerci'nin naaşı Ataköy 5. Camii'nde ikindi namazının mütakiben kılınacak cenaze namazının ardından Hadımköy Gülbahçe mezarlığında toprağa verilecek

ŞEKERCİ'NİN KIZI VE AİLESİ BİZE EMANET

Törende bir konuşma yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, " Şekerci kaptan ile inşa ettiğimiz eserlerin yanında gülen yüzü, insanlığı, beyefendiliği, şirkete adanmışlığı, ailesine olan sevgi ve etrafına gösterdiği merhameti ve duygusallığı yüzünden okunan biriydi.  Fakat Hakka yürümek, emaneti teslim etmek, vakti geldiğinde, ne bir saniye erken, ne de bir saniye sonra. İnanmış ve teslim olmuş insanlar olarak bize düşen bu acılı günümüzde kederli ailesiyle birlikte olmak. THY ailesiyle birlikte dayanışmamızı her zamanki gibi, sonuna kadar göstermek, sözlerden ziyade dualarla, ailenin de Şekerci Kaptanımızın da yanında olmak. Allah bize böyle acılı günler göstermesin. Allah Şekerci Kaptanımızın mekanını cennet eylesin. Onu burada yaşatmaya devam edeceğiz. İnşallah bu tesise de onun ismini verip, onu aramızda yaşatmaya devam ederiz " diye konuştu.

BİZE VASİYETİN OLSUN

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ise çok genç yaştaki ayrılığın  Sedat Şekerci'ye yakışmadığını belirterek, "Şu anda önünde bulunduğumuz uçuş eğitim merkezi senin heyecanındı. Daha bir gün önce bu merkeze 10 ilave simülatör alımı için toplantı yapmıştık. Yerli simülatöre büyük katkıların vardı. Yenilerini katmak istiyordun. Bunlar bize senin vasiyetin olsun. Senin ismini burada yaşatacağız."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Şekerci kaptanın THY uçuş eğitim merkezindeki cenaze töreni

-Ailelerden görüntüler

-THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı açıklama

-THY Genel Müdürü Bilal Ekşi açıklama

-Cenaze araca bindirilmesi

-Karanfillerle uğurlanması - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adı, Başkanlığını Yaptığı THY Uçuş İşletme Merkezi'ne Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement