adidas Football'dan NEMEZIZ'in Yeni Okyanus Fırtınası Renkleri - Son Dakika
Güncel

adidas Football'dan NEMEZIZ'in Yeni Okyanus Fırtınası Renkleri

Nemeziz'in temel tasarımı, dayanıklılık ve çevikliği arttırmak için yapılan bantlama tekniğinden ilham aldı Ocean Storm NEMEZIZ 17, Leo Messi, Roberto Firmino ve Julian Draxler'in seçimi

04.08.2017 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ocean Storm NEMEZIZ 17, lacivert ve turkuaz tonlarıyla geliyor

adidas Footbal, markanın en yeni krampon inovasyonunu oluşturan NEMEZIZ 17'nin yeni renk tonlarını tanıttı. Sporda güvenlik, destek ve uyum sağlamak için sıkça kullanılan bir süreç olan "bantlama" fikrinden esinlenen NEMEZIZ, oyundaki en hareketli oyuncular için eşi benzeri olmayan bir çeviklik sunmak üzere tasarlandı.

Nemeziz'in benzersiz AGILITYBANDAGE özelliği, ayağı yere sabitlerken en üst seviyede bir kavrayış sağlayan TORSIONTAPES bantlama teknolojisi ile öne çıkıyor. Bu tasarım aynı zamanda çift kilitli bilek kısmı ile bileğin ani yön değişikliklerinde sabit kalmasını sağlıyor. Kramponun TORSIONFRAME dış tabanı ultra-hafif bir yapıya sahip iken TORSIONRIBS ise çeviklik için gerekli temel bir özellik olan, dinamik itiş desteğini sağlıyor. Yeni AGILITYKNIT 2.0 içten bağlamalı bağcık yapısı, yumuşak bir dokunuş sağlarken aynı zamanda hafif ve uyumlu bir his sunuyor.

Oyuncuların her türlü koşullarda aynı çeviklik seviyesini deneyimleyebilmeleri için Ocean Storm Nemeziz kramponunun Cage ve Street seçenekleri de mevcut. TORSIONTAPES ve AGILITYKNIT 2.0 teknolojilerinin tüm modellerde aynı özelliklere sahip olması, en çevik oyunculara bu çevikliklerini sokakta ve her türlü sahada koruma imkanı sağlıyor. Bu modeller, saha kramponları ile aynı renge sahip ve en çevik oyunculara bu çevikliklerini sokaklarda ve halı sahalarda da korumalarını sağlayacak benzer desteği sunuyorlar.

NEMEZIZ 17'nin çarpıcı iki yeni renk tonu, sarı rengindeki klasik adidas üç bantı ile birlikte, lacivert ve turkuaz geçişlerini ön plana çıkarıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel adidas Football'dan NEMEZIZ'in Yeni Okyanus Fırtınası Renkleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement