Adil Aygül Parkında Çalışmalar Başladı - Son Dakika
Güncel

Adil Aygül Parkında Çalışmalar Başladı

Adil Aygül Parkında Çalışmalar Başladı

Şehzadeler Belediyesi tarafından, Molla Şaban Camii yan tarafından yapılması planlanan parkının yapım çalışmaları başladı.

10.01.2018 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediyesi tarafından, Molla Şaban Camii yan tarafından yapılması planlanan parkının yapım çalışmaları başladı. Eski parkın yıkılarak yerine sıfırdan yapılacak olan parka, geçtiğimiz günlerde yapılan belediye meclis toplantısında alınan karar gereği Manisa'nın sevilen ismi olan ve geçtiğimiz ay vefat eden eski Belediye Başkanı Adil Aygül'ün ismi verilmesi kararlaştırıldı.

Şehzadeler Belediyesi tarafından eskinin yıkılarak yerine sıfırdan yapılacak ve eski Belediye Başkanı Adil Aygül'ün ismini taşıyacak olan park alanında çalışmalar başladı. Molla Şaban Camisinin arka kısmında bulunan park alanın Adil Aygül döneminde yapılan bir park olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şehzadeler Belediyesi olarak şehrimizin daha güzel bir şehir olması için dur durak bilmeden çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda başlattığımız çalışmalar kapsamında ilçemizdeki eski parkları yenileyerek halkımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz ay yenileme kararı aldığımız Molla Şaban Parkımız için çok güzel ve ilçemize yakışır yeni bir proje hazırladık. Vatandaşlarımızdan tam not olan projemizin yapılması için ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışmalarına başlamış durumdalar. İnşallah hızlı bir şekilde yenileme çalışmaları tamamlandıktan sonra güzel bir parkı daha ilçemize kazandırmış olacağız. Bilindiği gibi bu yenileme çalışması başlattığımız parkımız merhum Belediye başkanımız Adil Aygül ağabeyimiz tarafından yapılan bir park. Biz de Manisalı vatandaşların çok sevdiği ve her kesimden insanımızın saygısını kazanan değerli Belediye Başkanımız Adil Aygül'ün isminin bu parka verilmesinin kararını meclisimizden oy birliği ile geçirmiştik. İnşallah park yenileme çalışmamız tamamlandıktan sonra Aygül ailesinin ve vatandaşlarımızın da katılımı ile bu güzel parkımızı kısa süre içerisinde halkımızın kullanımına açacağız. Bu vesile ile bir kez daha Merhum Belediye Başkanımız Adil Aygül'e Rabbimden rahmet diliyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adil Aygül Parkında Çalışmalar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement