Adil Öksüz'ü Karşıladığı İleri Sürülen Şüpheli Serbest Bırakıldı - Son Dakika
Güncel

Adil Öksüz'ü Karşıladığı İleri Sürülen Şüpheli Serbest Bırakıldı

Adil Öksüz\'ü Karşıladığı İleri Sürülen Şüpheli Serbest Bırakıldı

FETÖ'nün firari imamı Adil Öksüz'ü Sabiha Gökçen Havalimanı'nda karşıladığı iddiasıyla gözaltına alınan Ali K., Adil Öksüz ile bir alakası olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı.

31.08.2016 12:14  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yaptığı darbe girişiminde en etkin isimlerden biri olan firari Hava Kuvvetleri imamı Adil Öksüzİstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda karşıladığı iddiasıyla gözaltına alınan Ali K.'nın, Adil Öksüz ile bir alakası olmadığı için serbest bırakıldığı bildirildi.

15 Temmuz'da FETÖ tarafından yapılan darbe girişiminin hazırlayıcıları arasında gösterilen ve darbe girişimini Akıncı Üssü'nden yönettiği iddia edilen Adil Öksüz'ü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda karşıladığı ileri sürülen Ali K.'nın İzmir'e geleceği bilgisine ulaşan İzmir Emniyeti İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Ali K.'nın gitme ihtimalinin bulunduğu yerlerde önlemler aldı.

BUCA'DA SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

Yapılan çalışmalar sonucu Buca'da bir evde saklandığı öğrenilen Ali K., Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri ekipleri tarafından yakalandı.

İLGİSİ YOKMUŞ

Alman vatandaşı bir gurbetçi olduğu ve Adil Öksüz ile bir bağlantısının bulunmadığı belirlenen Ali K. serbest bırakıldı.

Ali K.'nın polise, söz konusu tarihte yurt dışında olduğunu gösteren bir belge sunduğu belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adil Öksüz'ü Karşıladığı İleri Sürülen Şüpheli Serbest Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement