Adıyaman'da Amatör Maçta Kavga - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Amatör Maçta Kavga

Adıyaman\'da Amatör Maçta Kavga

Adıyaman'da amatör maçta kavgaADIYAMAN'da, Bölgesel Amatör Ligi'nde oynanan Adıyamanspor 1954 ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmasının ardından rakip takım oyuncuları ve taraftarlar, sahada tekme- tokat kavga etti.

13.11.2016 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da amatör maçta kavga

ADIYAMAN'da, Bölgesel Amatör Ligi'nde oynanan Adıyamanspor 1954 ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmasının ardından rakip takım oyuncuları ve taraftarlar, sahada tekme- tokat kavga etti.

Bölgesel Amatör Ligi'nde, Atatürk Stadı'nda yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı karşılaşmada Adıyamanspor 1954, rakibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın sonunda rakip oyuncular arasında başlayan sözlü tartışma, tribünlerdeki taraftarların da sahaya inmesiyle tekme-tokat kavgaya dönüştü.

Çevik kuvvet polislerinin müdahalesiyle taraflar ayrılırken, sakinleştirilen oyuncular soyunma odalarına alındı, taraftar ise stadyumdan çıkarıldı. Olayların yatışmasının ardından Malatya Yeşilyurt Belediyespor kafilesi, güvenlik önlemleri arasında stadyumdan çıkarıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Amatör Maçta Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement