Adıyaman'da Bin Öğrenciye Kıyafet Yardımı - Son Dakika
Genel

Adıyaman'da Bin Öğrenciye Kıyafet Yardımı

Adıyaman'da bin öğrenciye kıyafet yardımı Öğrenciler hayallerindeki çizgi film kahramanlara ait desenlerin yer aldığı kıyafetlere kavuştuADIYAMAN - Sani Konukoğlu Vakfı tarafından Adıyaman genelinde maddi durumu zayıf olan bin öğrenciye kıyafet ve ayakkabı yardımı gerçekleştirildi.

05.10.2017 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da bin öğrenciye kıyafet yardımı

Öğrenciler hayallerindeki çizgi film kahramanlara ait desenlerin yer aldığı kıyafetlere kavuştu

ADIYAMAN - Sani Konukoğlu Vakfı tarafından Adıyaman genelinde maddi durumu zayıf olan bin öğrenciye kıyafet ve ayakkabı yardımı gerçekleştirildi. Öğrenciler hayallerindeki çizgi film kahramanlarının desenleri bulunan kıyafetlere kavuşmanın sevincini yaşadı.

Adıyaman'ın Altınşehir Mahallesinde SANKO Fabrikasına ait işletmede yapılan dağıtım törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Sanko Holding Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Özhan, okul öğretmenleri ve yardım yapılan öğrenciler katıldı. İlk ve ortaöğretim öğrencilerine dağıtılan yardımlar kapsamında öğrencilere, ayakkabı, elbise, pantolon, mont verildi. Öğrenciler hayallerindeki çizgi film kahramanlarına ait desenleri bulunan kıyafetlere kavuşmanın sevincini yaşadı. Hayalindeki örümcek adam desenli çoraplar nedeniyle çok heyecanlı olduğunu dile getiren öğrenci Muhammed Bülent Dolaş, "Buradaki kıyafetler çok güzel. Çoraplar daha bir güzel. En sevdiğim çoraplar var. Buradaki çoraplar her zaman hayal ettiğim çoraplar" dedi.

Adıyaman\'da Bin Öğrenciye Kıyafet Yardımı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Adıyaman'da Bin Öğrenciye Kıyafet Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement