Adıyaman'da Cumhuriyet Yürüyüşü Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Cumhuriyet Yürüyüşü Düzenlendi

Adıyaman\'da Cumhuriyet Yürüyüşü Düzenlendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 90. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Adıyaman'da "Cumhuriyet Yürüyüşü" düzenlendi.

29.10.2013 16:38  Güncelleme: 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Lisesi önünden başlayan Cumhuriyet yürüyüşünde Vali Mahmut Demirtaş, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş ellerinde bayraklarla Adıyaman Hükümet Konağına kadar yürüdü.

Düzenlenen yürüyüşe Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Büyükkaramuklu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Adıyaman Hükümet Konağı önünde son bulan Cumhuriyet Yürüyüşü Korteji sonrası Atatürk anıtına sunum sırasına göre çelenkler sunuldu. Çelenk sunumu sonrası Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra halkoyunları ekibi tarafından folklor gösterisi sunuldu.

VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ'IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Cumhuriyet'in 90. yıldönümü kapsamında yayınladığı mesajda "Tam bağımsızlık ve ulusal egemenliğe dayanan ve büyük bir inanç ve kararlılıkla yürütülen Milli Mücadele sonucunda kazanılan zaferle taçlandırarak kurduğumuz Cumhuriyet'in 90.Yıl dönümünü millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın mutluluğu, sevinci ve heyecanı içerisindeyiz .Bu anlamda, Cumhuriyeti bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin manevi huzurunda saygı ile eğilirken, halkımızın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutlarım"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Cumhuriyet Yürüyüşü Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement