Adıyaman'da Hafif Ticari Araç Ambulansla Çarpıştı: 7 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Hafif Ticari Araç Ambulansla Çarpıştı: 7 Yaralı

Adıyaman\'da Hafif Ticari Araç Ambulansla Çarpıştı: 7 Yaralı

ADIYMAN'da, ambulansla hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.

07.08.2016 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADIYMAN'da, ambulansla hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.

Kaza, öğleden sonra Kayalık Mahallesi'nde meydana geldi. Hasta almaya giden Mustafa Erişti yönetimindeki 02 FZ 402 plakalı ambulans, kavşakta Mustafa Kılınç yönetimindeki 02 HT 302 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Kazada ambulans devrilirken, hafif ticari araçta da hasar oluştu. Yaralanan, ambulans sürücüsü Mustafa Erişti, sağlık görevlileri Güler Karababa ve Reva Gündoğan ile hafif ticari aracın sürücüsü Mustafa Kılınç ile yanındaki Elif Bilici, Şerife Bilici ve Halil İbrahim Erol, ihbar üzerine gelen ambulanslarla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Bir süre ulaşıma kapanan yol, ambulans ve hafif ticari aracın çekiciyle kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

- Adıyaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Hafif Ticari Araç Ambulansla Çarpıştı: 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor
    10:53 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor

    Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini dinleyerek not alıyor ve gereğinin yapılması için talimat veriyor.

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.


Advertisement