ADIYAMAN'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI 1 ÖLÜ, 2 YARALI - Son Dakika
Güncel

ADIYAMAN'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI 1 ÖLÜ, 2 YARALI

ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

24.04.2021 11:44  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Gölbaşı- Kahramanmaraş karayolunun 12'nci kilometresinde meydana geldi. Kahramanmaraş yönünde ilerleyen İbrahim Sarıfakıoğlu (42) yönetimindeki 46 PL 139 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Cengiz Polat (60) yönetimindeki 02 EG 616 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada otomobil sürücüleri Sarıfakıoğlu ve Polat ile otomobillerde bulunan Ali Eren Coşkun (18) ve Süleyman Coşkun (49) yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından yapılan kontrolde İbrahim Sarıfakıoğlu'nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Sağlık görevlileri tarafından ağır yaralanan Süleyman Coşkun, Ali Eren Coşkun ve Cengiz Polat, ambulansla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından karayolunda güvenlik önlemi alınırken, kazayı duyan Gölbaşı Kaymakamı Mutlu Köksal da olay yerine gelerek kazayla ilgili bilgi aldı. Hayatını kaybeden İbrahim Sarıfakıoğlu'nun cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere morga konuldu.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

ADIYAMAN\'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI 1 ÖLÜ, 2 YARALI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ADIYAMAN'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI 1 ÖLÜ, 2 YARALI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement