Adıyaman'da Kalifiye Eleman Yetirştirmek İçin Eğitim Programları - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Kalifiye Eleman Yetirştirmek İçin Eğitim Programları

Adıyaman\'da Kalifiye Eleman Yetirştirmek İçin Eğitim Programları

Adıyaman Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, kamu kurumları ve STK’lar ile yapacağı işbirlikleri kapsamında Adıyaman’da ihtiyaç duyulan çeşitli iş kollarına kalifiye eleman yetiştirmek amacıyla eğitim programları düzenlemeye devam ediyor.

08.11.2017 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, kamu kurumları ve STK'lar ile yapacağı işbirlikleri kapsamında Adıyaman'da ihtiyaç duyulan çeşitli iş kollarına kalifiye eleman yetiştirmek amacıyla eğitim programları düzenlemeye devam ediyor.

Önceki yıllarda çeşitli alanlarda kurslar düzenleyen Adıyaman Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, (ADYÜSEM), 2017-2018 eğitim-öğretim yılında da Üniversitemiz akademik ve idari çalışanların yanı sıra, öğrenciler ve halkın da katılabileceği 24 farklı alanda kurs verecek. Bu güne kadar, diksiyon ve etkili iletişim, drama ve tiyatro eğitmenliği, aile danışmanlığı, hızlı okuma ve anlama teknikleri, ilköğretim ve ortaöğretim matematik öğretmenliği alan yeterlilik kursu, eğiticilerin eğitimi kursu, hasta kayıt ve kabul işlemleri ile YDS'ye hazırlık ve soru çözme kursu veren merkez, yeni eğitim-öğretim yılında yeterli katılımcı olması halinde sertifikalı etkili iletişim ve diksiyon kursu, sertifikalı akupunktur eğitimi, yabancılara Türkçe öğretimi, YDS İngilizce ve Fransızca kursu, genel İngilizce ve Fransızca kursu verecek.

PTE İngilizce eğitimi, Erasmus İngilizce eğitimi, çocuklara yönelik İngilizce eğitimi, temel yangın eğitimi, sertifikalı iş yeri hekimliği eğitimi, sertifikalı diğer sağlık personeli eğitimi, sağlık personelinde iletişim ve etik eğitimi, sosyal medya okuryazarlığı eğitimi, sertifikalı kamu ihale mevzuatı eğitimi, eğitim bilimlerinde SPSS eğitimi, sağlık çalışanları için SPSS eğitimi, öğrenci koçluğu eğitimi, uygulamalı bilimsel makale hazırlama eğitimi, proje hazırlama ve yönetimi eğitimi, STK liderleri eğitimi, STK çalışanı eğitimi, sosyal projeler ve STK yönetimi eğitimi, uzlaştırmacılık eğitimi ve aile arabuluculuğu eğitimleri de verilecek.

Ekonomik ve kültürel yapıya katkı sağlamak hedeflerinde olduğunu dile getiren ADYÜSEM Müdürü Doç. Dr. Ahmet Akkaya, yaşam boyu eğitimin sürdürülmesi hedefiyle düzenlenen kurslara ve eğitim programlarına katılmak isteyenlerin Adıyaman Üniversitesi ve ADYÜSEM'in internet sayfalarından detaylı bilgiye ulaşılabileceğini ifade etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Kalifiye Eleman Yetirştirmek İçin Eğitim Programları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement