Adıyaman'da Şantiye Açılışı - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da Şantiye Açılışı

Adıyaman İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan asfalt şantiyesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

10.07.2012 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan asfalt şantiyesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, hizmet açılan asfalt şantiyesinin çok önemli olduğunu belirtti ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Sodan, şantiyede yıllık 250 kilometrelik asfalt üretimi yapılacağını ifade ederek, şu bilgileri verdi:

"Şantiyede üretilen asfalt ile Özel idaremiz köylerimizin alt yapısını yapacak. Bununla köylerimize daha iyi hizmet vereceğiz. Bugün büyük bir mutluluk yaşamaktayız. Bugün köylerimizin yollarının yüzde 60'ı asfalttır. Bununla birlikte geriye kalan yolları asfaltlayacağız. Bu yıl ki hedefimiz 250 kilometredir. Ayrıca 150 kilometre de yama yapacağız. Ben bu şantiyemizin ilimize hayırlı olmasını diliyorum."

Yapılan konuşmaların ardından Vali Sodan ve beraberindekiler, şantiyenin açılış kurdelesini kesti. Açılış törenine Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mustafa Uslu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Doğan, İl Genel Meclisi Başkanı Necmi Baykan ve diğer davetliler katıldı.

Adıyaman kent merkezine 14 kilometre uzaklıkta Kuruçay mevkinde bulunan asfalt şantiyesi, İl Özel İdaresi tarafından 1 milyon 534 TL harcama ile yapıldı.

Muhabir: Hakan Furkan

Yayıncı: Mehmet Öztaş - ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da Şantiye Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement