Adıyaman'da Sel Önüne Ne Kattıysa Sürükledi - Son Dakika
3. Sayfa

Adıyaman'da Sel Önüne Ne Kattıysa Sürükledi

Adıyaman'da sel önüne ne kattıysa sürükledi Köprülerin ayakları kontrol edildiADIYAMAN - Adıyaman'da şiddetli yağışlar dağlardan taş ve toprakları sürükleyen sel suları bazı köylerde su baskınlarına neden oldu.

11.12.2018 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da sel önüne ne kattıysa sürükledi

Köprülerin ayakları kontrol edildi

ADIYAMAN - Adıyaman'da şiddetli yağışlar dağlardan taş ve toprakları sürükleyen sel suları bazı köylerde su baskınlarına neden oldu.

Sel felaketinin en yoğun olduğu ilçelerden birisi olan Gerger ilçesinde metrekareye 59 kilogram yağış düştü. Şiddetli yağış dağlardan kaya parçalarını ve taşları sürükledi.

İlçeye bağlı Tillo ve Gölyurt köyleri ise bu yağışlardan en çok etkilenen köyler oldu. Taşan derelerden akan sel suları köyde korkuya neden oldu. Sel suları önüne ne kattıysa sürükledi.Köylü vatandaşların yaşadığı telaş ve korku kameralara yansıdı. Yine Gerger ilçesinde Kesertaş Köprüsünde ise sel suları nedeniyle hasar meydana geldi.

Taşkın derelerden gelen sel suları Tarihi Cendere Köprüsü'nün bulunduğu Kahta Çayından aktı. Sel sularının şiddeti görüldü.

Diğer taraftan Adıyaman Gölbaşı Karayolu Göksu Çayı üzerinde bulunan Göksu Köprüsünün taşkın sulardan zarar görebileceği ihtimaline karşı Karayolları ekipleri ve polis ekipleri köprünün ayağında incelemede bulundu.

Adıyaman\'da Sel Önüne Ne Kattıysa Sürükledi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Adıyaman'da Sel Önüne Ne Kattıysa Sürükledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement