Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'dan Kısa Kısa

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Sincik ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, Sinciklilerin sorunlarını dinledi ve çözüm için notlar aldı.

06.06.2012 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Sincik ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, Sinciklilerin sorunlarını dinledi ve çözüm için notlar aldı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Sincik AK Parti teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Şevket Öksüz ve vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Kaymakam Ergün Baysal'ın da katıldığı muhtarlar toplantısına katılan Metiner, muhtarların sorunlarını dinledi.

Muhtarları tek tek dinleyen Metiner, sorunlarına çözüm bulunması için ellerinden geleni yapacakları konusunda muhtarların şüphe duymamalarını istedi.

İl Özel İdaresi birim müdürlerinin de Sincik ve köylerine yapılan hizmetler hakkında bilgi verdiği toplantıda, Metiner, şunları anlattı:

"Sizlerin sorunlarını çözmek, yaşadığınız yeri daha güzel hale getirmek, demokratik bir ülkede, özgürce yaşamanızı sağlamak için göreve talip olduk. AK Parti hükümetimiz kurulduğundan bu yana halka hizmeti, hakka hizmet bilerek görev yaptı. Bugün de aynısını düşünüyor ve sizlere hizmet etmeyi, kendimize görev biliyoruz. Köylerimizin hiçbir sorunu kalmayacak.

Köydes'le en aza inen sorunları daha da azaltacak çalışmaları arkadaşlarımız yapıyor. Eksiklikler olabilir, bunları gidermek için, sorunlarınızı tespit edip, çözüme kavuşturmak için arkadaşlarımız da burada, sayın kaymakamımızda. Bugün siz konuştunuz, derdinizi döktünüz, yapılanları da, yapılmayanları da anlattınız. Çözüm için sizin yerinize takipçi olacağımdan kuşkunuz olmasın. Çünkü sizlere hizmet etmek, bizim asli görevimizdir."

-Diyabetle Yaşam Derneği'nden Vali Sodan'a ziyaret

Diyabetle Yaşam Derneği yöneticileri Adıyaman Valisi Ramazan Sodan'ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülen "Sağlıklı Yaşam İçin Yürüyelim Diyabeti Durduralım" projesi kapsamında Adıyaman'a gelen Diyabetle Yaşam Derneği Genel Başkanı Emine Alemdar, Vali Ramazan Sodan'ı makamında ziyaret etti.

Derneğin Genel Başkanı ve beraberindekilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ramazan Sodan, Diyabetle Yaşam Derneği'nin çok önemli bir hizmet yaptığını belirterek, "Diyabet çağımızın hastalığı ve sinsi olarak ilerleyen bir hastalıktır. Diyabete karşı bütün toplum uyarılmalı ve bu konuda çareler aranmalıdır. Bunun en önemli yolu da dengeli beslenmek ve egzersiz yapmaktır. Bu konuda da Diyabetle Yaşam Derneğimiz yoğun gayret sarf etmektedir. Diyabetin insanlar üzerinde etkisine dikkat çekmek amacıyla Diyabetle Yaşam Derneğimiz çeşitli yürüyüşler düzenleyerek, hem diyabetlilere hem de topluma egzersizin önemi anlatılmaktadır" dedi.

Diyabetle Yaşam Derneği Genel Başkanı Emine Alemdar Valilik Makamında yaptığı konuşmada, Adıyaman'da gerçekleştirdikleri yürüyüş ile Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Türkiye Diyabet Vakfı'nın öncülüğünde gerçekleştirildiğini söyledi.

Muhabir: Hakan Furkan

Yayıncı: Hasan Özkal - ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement