Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçenin caddelerini modern bir görünüme kavuşturmaya çalıştıklarını söyledi.

25.08.2012 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçenin caddelerini modern bir görünüme kavuşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Özdemir, yaptığı açıklamada, "Cadde Güzelleştirme Projesi" çerçevesinde, ilçedeki birçok caddede düzenleme yaptıklarını belirtti.

Yeniden düzenlenen Prof. Dr. Hüseyin Filiz Caddesi'nin, vatandaş ve çevre sakinlerinden büyük beğeni topladığını dile getiren Özdemir, Gazi Caddesi, Hürriyet Caddesi, 99. Sokak ve Prof. Dr. Hüseyin Filiz caddelerinin adeta yeniden yapıldığını ifade etti.

Özdemir, şunları kaydetti:

"Prof. Dr. Hüseyin Filiz, diğer caddeler gibi engelsiz hale getirildi. Tekerlekli sandalyeli engelliler için engelli rampaları, cadde boyunca çınar ağaçlarının yer aldığı üniteler yapıldı. Bu ünitelerin kenarına oturma grupları monte edilecek. Caddenin asfaltı yenilenirken, ortadaki dere kenarı çit ve bordürlerle örülerek çirkin görüntü ortadan kaldırıldı. Gece aydınlatmasıyla da dikkat çeken gece ve gündüz yaşayan bir cadde oldu. Benzer caddelerimizde bu tür çalışmalarımız sürmekte ve devam edecektir."

-Tut Kaymakamı Kendüzler, yol çalışmalarını inceledi

Tut Kaymakamı Ramazan Kendüzler, devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Tut İlçe Merkezi ile Tepecik arasındaki KÖYDES projesi kapsamında devam eden yol yapım ve onarım çalışmalarını Özel İdare Müdürü Hacı Yusuf Duran ve köy muhtarlarıyla beraber yerinde inceleyen Kendüzler, yol çalışmalarının stabilize olarak yapılan kısımlarının bittiğini belirtti.

Kendüzler, asfalt çalışmalarına en kısa zamanda başlanacağını kaydetti.

- Çelikhan'da kan bağışı kampanyası

Kızılay Malatya Kan Merkezi Şubesi, Çelikhan'da kan bağışı kampanyası düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kampanya kapsamında 53 ünite kan toplandı.

Malatya Kan Merkezi Sorumlusu doktor Selvi Eroğlu, yaptığı açıklamada, yoğun iş sezonu dolayısıyla Çelikhan'dan 53 ünite kan toplamanın büyük başarı olduğunu söyledi.

Kızılay Derneği Çelikhan temsilcisi Mehmet Acar ise Çelikhan ilçesinin Gaziantep bölgesi sınırında olmasına rağmen kan merkezi konusunda Malatya bölgesine daha yakın olduğu için sürekli Malatya Kan Merkezi'nin ilçeden kan topladığını kaydetti.

Muhabir: Emin Tezerdi-Mustafa Aloğlu

Yayıncı: Sevil Çelik - ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement