Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Adıyaman'ın Besni ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri başlıyor.

07.04.2016 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Besni ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri başlıyor.

İlçe Müftüsü Hanifi Damar, düzenlediği basın toplantısında, bu yıl ki kutlamanın temasının "Tevhid ve Vahdet, Gelin Birlik Olalım" olduğunu söyledi.

Başkanlığın talimatları doğrultusunda Müftülük olarak 9-20 Nisan tarihleri arasında Kutlu Doğum Haftası etkinlikler çerçevesinde bir takım etkinlikler yapacaklarını belirten Damar, bu konuda hazırlıkları tamamladıklarını ifade etti.

Müftü Damar, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ilçe müftlüğünün gerçekleştireceği kurum ziyaretleriyle başlıyacağını kaydetti.

Belediye Başkanı Öztürk'e ziyaret

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürü Salih Bütün, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, ziyarette yaptığı açıklamada, Besni için yürütülecek çalışmaları ve yatırımları değerlendirmek için bir takım görüşmelerin olacağını söyledi.

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, ilçenin sorunlarının çözümü için bu tür ziyaretlerin önemli olduğuna işaret etti.

Gölbaşı'nda esnaflara ziyaret

Gölbaş Kaymakam Murat Zadeleroğlu, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Emniyet Müdürü Abdurrahman Köse ve Mal Müdiresi Safiye Asuman Kara, Küçük Sanayi Sitesini ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinlediler.

Gölbaşı Kaymakamı Zadeleroğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, esnafların sorunlarını dinleyerek, onların sorunlarını çözeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise, esnafa yol ve kaldırım gibi alt yapı hizmetlerinde sorun olan yerleri çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement