Adıyaman Genç İşadamları Derneği - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Genç İşadamları Derneği

Adıyaman Genç İşadamları Derneği

AGİD, ödülleri de aynı akşam sahiplerine verecek.

28.01.2012 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

·AGİD'ten ekonomi paneli

·AGİD 2011 Yılının İşadamı ve Genç Girişimcisini belirledi

·AGİD, İTÜCÜ Rektörü Prof.Ekren'i ağırlıyor

·AGİD'ten "Küresel Ekonomide Görünen Gelişmeler ve Beklentiler" paneli

·AGİD 2012'nin ilk panelini gerçekleştiriyor

Merkezi İstanbul'da bulunan Adıyaman Genç İşadamları Derneği (AGİD), başarıyı özendirmek amacıyla geçen yıl başlattığı ve geleneksel hale getirdiği 'Yılın İşadamı ve Genç Girişimcisi' çalışmasını tamamladı. 2 Şubat Perşembe günü düzenleyeceği ekonomi panelinde önemli isimleri bir araya getirecek olan AGİD, ödülleri de aynı akşam sahiplerine verecek.

Adıyamanlılar Vakfı konferans salonunda düzenlenecek programda, oturum başkanlığını İBB Başkan Danışmanı-Gazeteci-Yazar Nevzat Bayhan'ın yapacağı, İTÜCÜ Rektörü Prof.Dr. Nazım Ekren, Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Fahrettin Yahşi'nin konuşmacı olarak katıldığı ekonomi paneli de düzenlenecek.

"Küresel Ekonomide Görünen Gelişmeler ve Beklentiler" konulu panelin ardından AGİD Yönetim Kurulu ve üyeleri tarafından belirlenen Yılın İşadamı Ramazan Aksoy ve Yılın Genç Girişimcisi Bilal Güzelaydın'a plaketleri takdim edilecek.

İspanya'nın Madrid kentinde bulunan ve 2011 yılında kayıtlı 7 bin ünvanlı üyesi bulunan Trade Leaders Club (Ticaret Liderleri Kulübü) tarafından 2011 yılı "Altın Kalite" ödülüne layık görülen RASA Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aksoy, Yılın İşadamı, seyyar satıcılıktan, markalaşma ve kurumsallaşma çalışmasını artırarak Çiköfte sektörünün önünü açan Bilal Güzelaydın ise yılın genç girişimcisi ödüllerine layık görüldü.

Amaçlarının genç girişimcileri başarıya özendirmek olduğunu belirten AGİD Başkanı Ahmet Ural, ekonomi alanındaki panellerle, sektörün önde gelen isimlerini, işadamları ile bir araya getirerek, bilgi, tecrübelerini paylaşma çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adıyaman Genç İşadamları Derneği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement