Adıyaman Khb Projeler ve Sunumlarıyla Göz Doldurdu - Son Dakika
Yerel

Adıyaman Khb Projeler ve Sunumlarıyla Göz Doldurdu

Adıyaman Khb Projeler ve Sunumlarıyla Göz Doldurdu

Sağlık Bakanlığı tarafından Antalya’da gerçekleştirilen 6.Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi’nde Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği 13 proje ve 5 poster sunumu ile göz doldurdu.

03.03.2016 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı tarafından Antalya'da gerçekleştirilen 6.Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi'nde Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği 13 proje ve 5 poster sunumu ile göz doldurdu.

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği tarafından 6.Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi'nde stant açıldı. Açılan stantta 13 proje ve 5 poster sunumu tanıtıldı. Projeler ve sunumlar sağlık camiası tarafından takdir topladı.

Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresine Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz, Mali Hizmetler Başkanı İbrahim Halil Kaya, hastane başhekim ve yöneticileri ve kalite sorumluları katıldı.

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm Dr Erdoğan Öz yaptığı açıklamada; "Adıyaman'da verilen sağlık hizmetinin daha yaygın, daha kaliteli ve daha nitelikli hale getirilmesine ilaveten Adıyaman'da her ay uygulamaya geçirilen projelerin diğer illere örnek teşkil edecek şekilde tanıtımını yapıyoruz. En nihayetinde Sağlık Bakanlığı vasıtasıyla tüm Türkiye'de yaygınlaştırılmasının hedefleniyor. Son bir yılda yeni hastanelerin açılışı ve yeni hastanelerin yapılmaya başlanılmasının yanısıra kullanılmaya devam eden hastanelerdeki alt yapı problemlerinin ortadan kaldırılması, fiziksel ve tıbbi donanımların daha nitelikli olacak şekilde yeniden yapılandırılması sayesinde halkımıza sunulan sağlık hizmetinin, günbegün nitelik ve nicelik açısından arttı.

Bir Kitap Bin Gülücük, İki Fidanımızı Birlikte Büyütelim, Her Çocuk Özeldir, Renkli Gebe Kartları, Poliklinik Danışmanlığı, Kalite Eğitimleri ile Sağlıklı Kalkınmaya ilk Adım, Minik Ellerle temiz ve Sağlıklı Topluma, Yatan Hasta Bilgilendirme Filmi, Gebe Bilgilendirme Hattı, Kardiyo-Dental, Sağlığınıza Misafir Olduk gibi projelerle sunumlarımızı gerçekleştirdik" diye konuştu.

KHB Genel Sekreteri Erdoğan Öz, Antalya ilinde yapılan Sağlık Bakanlığı Koordinasyon, Planlama ve Değerlendirme toplantısını müteakip, Ankara'da yapılan Anne Dostu Hastane toplantısına katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman Khb Projeler ve Sunumlarıyla Göz Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement