Adıyaman Kick Boks Takımı, Başarılarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Adıyaman Kick Boks Takımı, Başarılarını Sürdürüyor

Adıyaman Kick Boks Takımı, Başarılarını Sürdürüyor

Yaklaşık 4 yıldır Kick Boks Milli Takım Antrenörü ve Güneydoğu Koordinatörü Haluk Erdoğan nezaretinde çalışmalarını sürdüren Adıyaman kick boks takımı, başarılarını sürdürüyor.

24.07.2012 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık 4 yıldır Kick Boks Milli Takım Antrenörü ve Güneydoğu Koordinatörü Haluk Erdoğan nezaretinde çalışmalarını sürdüren Adıyaman kick boks takımı, başarılarını sürdürüyor.

Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun 2012 yılı faaliyet programında yer alan ve 09-14 Temmuz tarihleri arasında Türkiye büyükler gençler K1 Contact - Low Kick ve Light Contact müsabakalarına 70 ilden yaklaşık bin 700 sporcu katıldı. Açılış konuşmasını yapan Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Trabzon'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'na katılan sporcu, antrenör, hakem, idareci ve diğer katılımcıları selamlayarak, "Bu büyük organizasyonumuzda desteklerini esirgemeyen Trabzon Valiliği'ne, Trabzon Belediyesi ve ilçe belediyeleri başkanlığına, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Trabzon'da yapılan bu şampiyona, bu yıl Türkiye'de yapılacak olan Avrupa Büyükler Kick Boks Şampiyonası'na ve Slovakya'da yapılacak olan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'na katılacak milli takım kafilelerimizi belirleyecek bir şampiyonadır" şeklinde konuştu.

Adıyaman kick boks kafilesi, Trabzon'da gerçekleştirilen Türkiye büyükler - gençler K1 Contact, Low Kick ve Light Contact müsabakalarına katılarak Adıyaman'a döndü.

Konu hakkında açıklamada bulunan Haluk Erdoğan, "Yaklaşık 4 yıldır ilimizde kick boks sporunu yapmaktayız. Çalışmalarımıza başladığımız süre içerisinde her yıl ilimizde kick boksta bir şampiyon çıkmıştır. Milli sporcularımız ve Avrupa şampiyonumuz olmuştur. Bu yıl da Trabzon'da yapılan Türkiye büyükler - gençler K1 Contact, Low Kick ve Light Contact branşlarında ilimizi temsil ettik" dedi.

"Low Kick 60 kg büyük erkeklerde Mevlana Altuntaş Türkiye şampiyonu olmuştur" diyen Erdoğan, Serkan Deniz'in gençler 89 kg Light Contact'ta Türkiye 2.'si olduğunu, Engin Doğunç'un da gençlerde 84 kg da Light Contact'ta Türkiye 3.'sü olduğunu kaydetti.

Başarısının sırrını soranlara; disiplin, inanç ve programlı çalışma olduğunu belirten Erdoğan, ilde kick boks sporunu daha çok yayarak, bu sporla kardeşliğin yanı sıra gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp aileye, topluma ve ülkeye yararlı birer sporcu olarak yetiştirmek istediklerini aktardı. Erdoğan, "Bugüne kadar bizlere her konuda imkanlar sunan başta Valimiz Ramazan Sodan olmak üzere, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Seyit Ahmet Bağcı'ya, kick boks camiası olarak teşekkür ediyoruz. Bu destekler sürdükçe ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde tanıtmak için nice şampiyonlar çıkaracağımıza söz veriyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman Kick Boks Takımı, Başarılarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement