Adıyaman Milletvekilleri Bakanlar ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

Adıyaman Milletvekilleri Bakanlar ile Bir Araya Geldi

Adıyaman Milletvekilleri Bakanlar ile Bir Araya Geldi

Adıyaman milletvekilleri, projeler ve yatırımlar ile ilgili bakanlarla görüştü.

19.09.2017 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman milletvekilleri, projeler ve yatırımlar ile ilgili bakanlarla görüştü.

TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, milletvekilleri Adnan Boynukara, Salih Fırat, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Akif Özkaldı'yı ziyaret etti.

Adıyaman'ın devam eden yatırım ve projeler ile 2018 programına alınması gereken sulama,ulaştırma ve sağlık hizmetlerine ilişkin yatırımlar başta olmak üzere projelerin değerlendirmesi yapıldı.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Hükümetin Adıyaman ile ilgili talebe her zaman olumlu yaklaştığını ve Adıyaman'ın faydasına olacak tüm projelerin desteklediğini kaydetti.

Aydın, " İlimizin talep ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayan ve bu açıdan desteklerini esirgemeyen tüm Bakan ve bürokratlarımıza teşekkür ederim. Narince- Gerger yolu, Çelikhan- Malatya ve Sincik-Malatya yolları, sulama projeleri, Besni- Gölbaşı ilçeleri ile 4 belde ve 11 köyün içme suyu getirecek Erkenek İçme Suyu Projesi ile 163 köyün içme suyunu sağlayacak Recep İçme Suyu Projesinin 2018 yatırım programına teklifini önerdik. 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin bir an önce ihalesi ile diğer tüm sağlık yatırımlarını konuştuk. Ayrıca 2018 programına teklif edilen ve merkezde eski hastanenin yerine yapılacak 150 yataklı 2. basamak devlet hastanesi için teşekkürlerimizi ilettik" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adıyaman Milletvekilleri Bakanlar ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.

  • ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti
    00:23 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti

    ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto etti. Oylamada 12 evet, 2 çekimser oy kullanılırken, ABD tasarıyı veto etti.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu
    22:52 Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları Belediye Meclis üyeleri Abdullah Burak Livan ve Eda Büyükdemirci olarak atanmıştır.


Advertisement