Adıyaman Milli Eğitiminin Büyük Başarısı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Milli Eğitiminin Büyük Başarısı

Adıyaman Milli Eğitiminin Büyük Başarısı

Türkiye'deki 72 bin okul içerisinde Kahta Mevlana Orta Okulu Ekip dalında Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

21.08.2013 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyfi ÖZKAN ve okul Müdürü Erdal KORKUT ödüllerini Milli Eğitim Bakanı sayın Nabi AVCI´nın bizzat elinden aldılar. İlimiz Kâhta İlçesi Mevlana Ortaokulu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları çerçevesinde ekip dalında il düzeyinde Mart ayında yapılan değerlendirme sonucu il birincisi seçilerek ilimizi bakanlık düzeyinde temsil etme hakkı kazanmıştı. Bakanlık yetkililerince yapılan değerlendirme sonucu Mevlana Ortaokulumuz 81 ilden gönderilen il birincileri raporları içerisinde en iyi ilk 10 okul olma başarısını göstermiş ve bakanlık saha ziyaretine kalmıştı, Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri tarafından Mayıs ayı içinde okula yapılan saha ziyaretinde okul yöneticileri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler ile görüşülmüş ve yapılan değerlendirme sonucunda okulumuz Ankara'ya davet edilmişti

Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi AVCI ve bakanlık yetkililerinin katılımıyla14 Haziran 2013 Cuma günü yapılan 9. Paylaşım toplantısı ve ödül töreninde İlimiz Kâhta İlçesi Mevlana Ortaokulu ekip kategorisinde Türkiye 2.'si Seçilmiştir. İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyfi ÖZKAN, Kâhta İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İbrahim Halil ALKAYIŞ, Adıyaman TKY İl Formatörü Sayın İsmail DOLAŞ, Kâhta Mevlana Ortaokulu Müdürü Sayın Erdal KORKUT ve Denizyıldızı ekip üyeleri; Nedim AKGÜL, İhsan AKCEBE Doğan BAKIRCI, Salih TURAN, Özlem ALBAYRAK, Hacer YILDIRIM törende hazır bulundular

Adıyaman standını gezen Sayın Bakan Nabi AVCI ve müsteşar yardımcıları, Sayın Birol EKİNCİ, Sayın Zübeyir YILMAZ, Sayın Salih ÇELİK okul projemize büyük ilgi gösterdiler.

Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi AVCI tarafından, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyfi ÖZKAN'a kalite beratı, Okul Müdürü Sayın Erdal KORKUT'a 2.'lik ödülünü ve ekip üyelerine ait başarı belgelerini verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adıyaman Milli Eğitiminin Büyük Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement