Adıyaman Soba Faciası 2 Ölü, 1 Çocuk Komada - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Soba Faciası 2 Ölü, 1 Çocuk Komada

Adıyaman Soba Faciası 2 Ölü, 1 Çocuk Komada

Soba faciası 2 ölü, 1 çocuk komadaAhmet KORKMAZ/GÖLBAŞI(Adıyaman), (DHA)- ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 80 yaşındaki Feride Özdemir ve torunu 14 yaşındaki Onur Özdemir öldü.

28.01.2017 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soba faciası 2 ölü, 1 çocuk komada

Ahmet KORKMAZ/GÖLBAŞI(Adıyaman), (DHA)- ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 80 yaşındaki Feride Özdemir ve torunu 14 yaşındaki Onur Özdemir öldü.

Olay, bu sabah ilçeye bağlı Belören Beldesi'nde meydana geldi. Evdekiler, sabah namazına uyandırmak için girdikleri odada, Feride Özdemir ile torunları Onur ve 10 yaşındaki Ali Özdemir'i hareketsiz bulunca sağlık görevlilerinden yardım istedi. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri babaanne Özdemir'in sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdiğini belirledi. Odada baygın halde bulunan Onur ve Ali Özdemir kardeşler ise ından ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste müdahale edilen Onur Özdemir de kurtarılamadı. Durumu ağır olan kardeşi Ali Özdemir ise, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ölümleriyle yakınlarını yasa boğan babaanne ve torununun cesetleri otopsi için morga konuldu.

DHA-Güvenlik - Türkiye-Adıyaman/ Gölbaşı - Ahmet KORKMAZ

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman Soba Faciası 2 Ölü, 1 Çocuk Komada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement